Θετικές εντυπώσεις και πλούσιες εμπειρίες για τους δύο Ξανθιώτες του Classic Rally «Acropolis Legends»

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων και μια ιδιαίτερα καλή απόδοση επιστρέφουν από το Classic Rally Acropolis «Acropolis Legends» οι δύο Ξανθιώτες που συμμετείχαν Χρήστος Ξενοκώστας και Μιχάλης Σκράπαρης. 

«Περάσαμε ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας που θα έχουμε να θυμόμαστε πολλά από αυτό. Η πρώτη μέρα και μετά την εκκίνηση κάτω από την Ακρόπολη δεν μας πήγε όπως θα θέλαμε μιας και ήταν ο 1ος μας αγώνας Regularity και μια μέρα προσαρμογής για εμάς. Έπειτα από τις ειδικές Φυλή, Θίσβη, Κυριάκι, Δεσφίνα, Αμυγδαλέα, Μηλέα. Στην Ειδική του Κροκύλειου Φωκίδας αντιμετωπίσαμε και ένα μηχανικό πρόβλημα στο αυτοκίνητο που το λύσαμε σχετικά γρήγορα άλλα μας έριξε στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης λόγω του χρόνου που χάσαμε» εξηγεί ο Χρήστος Ξενοκώστας μιλώντας στο XanthiNea.  

Ο ίδιος μάλιστα τονίζει πως «συνεχίσαμε με Πενταγιούς, Αρτοτίνα, Γαρδίκι, Κυριακοχώρι. Στο τέλος της ημέρας και μετά από περίπου 400 χλμ φτάσαμε στα Λουτρά της Ύπατης Φθιώτιδας όπου και διανυκτερεύσαμε. Την Κυριακή ξεκινήσαμε για τα τελευταία 500 χλμ  βρίσκοντας τα πατήματα μας από νωρίς το πρωί και από την 1η κιόλας ειδική διαδρομή της 2ης μερας. Οι ειδικές διαδρομές Μπράλος, Οινοχώρι, Πανουργιάς, Αθανάσιος Διάκος, Μαυρολιθάρι, Χάνι Ζαγκανά, Βίνιανη, Προσήλιο, Τζιμαίϊκα και Πέτρα ήταν αυτές που μας έφεραν πίσω στον τερματισμό στην Ακρόπολη»

Σχολιάζοντας την απόδοση και παρουσία τους στο Classic Rally «Acropolis Legends» ο Χρήστος Ξενοκώστας προσθέτει πως «πήγαμε αρκετά καλά την Κυριακή και αυτό φάνηκε και από τους χρόνους μιας και πλασαριστήκαμε ακόμα και στις πρώτες θέσεις σε κάποιες ειδικές.  Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία που θα θέλαμε να ξαναζήσουμε σύντομα! Ευχαριστούμε όλους όσους μας κάνανε χαρούμενους με τηλεφωνήματα και μηνύματα και αυτούς που βοήθησαν από κοντά η από μακριά για αυτόν τον απαιτητικό αγώνα.  Ευχαριστούμε την Smirdex και ιδιαίτερα την Κυρία Τοπούζογλου Κατερίνα για ακόμα μια φορά που στάθηκε δίπλα μας οικονομικά καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος των εξόδων μας»

Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι Ξανθιώτες στο Classic Rally «Acropolis Legends»
Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι Ξανθιώτες στο Classic Rally «Acropolis Legends»
Στο Ράλλυ Ακρόπολις συμμετέχουν 2 Ξανθιώτες
Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι Ξανθιώτες στο Classic Rally «Acropolis Legends»