Επιχειρηματικό πλάνο με στόχους τριετίας στον Πανθρακικό ώστε να γυρίσει η ομάδα «εκεί που ανήκει»

Ο Πανθρακικός μπορεί να είχε στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική, ωστόσο μετά την οριστική ματαίωση των τοπικών πρωταθλημάτων, θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στο ερασιτεχνικό της ΕΠΣ Θράκης.

Ωστόσο η διοικησή του δηλώνει ότι υπάρχει επιχειρηματικό πλάνο τριετίας ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

Μπορεί η λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να ήρθε πρόωρα και οι στόχοι που θέσαμε για την φετινή σεζόν να μην επετράπησαν να επιτευχθούν, ωστόσο η Διοίκηση του συλλόγου μας έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν.
Συγκεκριμένα, καταρτίζεται επιχειρηματικό πλάνο, πάνω στο οποίο θα τεθούν επί τάπητος οι στόχοι τριετίας γύρω από τους εξής άξονες:
1. Αγωνιστικά τμήματα
2. Ακαδημίες
3. Χορηγικό πλάνο & Δημόσιες σχέσεις
4. Κοινωνική Ευθύνη
5. Εγκαταστάσεις
Πάνω σε αυτούς τους άξονες δουλεύουμε σκληρά ήδη με στόχο η επιστροφή στην όποιας μορφής “κανονικότητα” να μας βρει έτοιμους για να οδηγήσουμε τον Πανθρακικό ψηλά.
Όπλο σε αυτήν την προσπάθεια θα είναι όπως πάντα η αγάπη του κόσμου ενώ την προσπάθεια μας στηρίζουν έμπρακτα επιχειρηματίες από την πόλη μας, οι οποίοι θέλουν να βάλουν το λιθαράκι τους ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει.