Διοικητικές εξελίξεις στην Δόξα Δράμας με ενδιαφέρον ομογενούς εκ Γερμανίας για τις μετοχές και… Γκέκα

Η επιβίωση της Δόξας Δράμας και η παραμονή της στη Super League 2 μετά το διπλό στην Πάτρα (2-1) ήταν αναμφίβολα το πρώτο μεγάλο ευχάριστο νέο για τους φίλους της Δόξας Δράμας.

Η δεύτερη ευχάριστη είδηση αφορά την “επόμενη μέρα”. “Αχτίδα φωτός” διαφαίνεται για το ιδιοκτησιακό της Δόξας Δράμας. Δημοσίευμα του «metrosport» ανέφερε ότι Ελληνας επιχειρηματίας από τη Γερμανία, με βάση τη Στουτγκάρδη, είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ Δόξας Δράμας.

Μάλιστα, ο ίδιος, ο Χρήστος Λάλας (αυτό είναι το όνομά του, σύμφωνα με τις πληροφορίες), είχε κλείσει εισιτήρια για να έρθει στην Ελλάδα και τη Δράμα, από κοινού με τους συνεργάτες του, το προσεχές Σάββατο (22/5), ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στην Πάτρα.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η νίκη επί της Παναχαϊκής και η πιστοποίηση της παραμονής στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, τον χαροποίησαν ακόμη περισσότερο. «Ήταν αποφασισμένος να πάρει την ομάδα, ακόμη κι αν έπεφτε», λέει το ρεπορτάζ για την γειτονική ομάδα.

Ο Χρήστος Λάλας δεν θα έρθει μόνος του, αλλά με τον δικηγόρο του, καθώς επίσης και με συνεργάτες του. Πρόθεσή του είναι να συναντηθεί από κοντά με την πενταμελή επιτροπή των μετόχων της Δόξας, προκειμένου να προχωρήσει στην απόκτηση των μετοχών και να τους ενημερώσει πρωτίστως για το πλάνο του.

Ο Χρήστος Λάλας πάντως δεν δείχνει να έχει σχέση με την ΑΜ-Θ αλλά με την Θεσσαλία αφού κατάγεται από το Νεοχώρι Τρικάλων. Μεγάλωσε, όμως, στη Λάρισα. Τα τελευταία έξι χρόνια έχει “μεγαλώσει” επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει και δική του εταιρία. Έχει εστιατόρια στη Γερμανία, αλλά ταυτόχρονα τροφοδοτεί και με ελληνικά προϊόντα πολλές άλλες επιχειρήσεις. Παλιότερα, είχε ενδιαφερθεί και για την Κέρκυρα.

«Είναι ενήμερος για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, ενώ έχει αντλήσει πληροφορίες γενικά για τον σύλλογο. Παρακολουθεί παιχνίδια, έχει εικόνα και είναι διατεθειμένος να αναλάβει την ΠΑΕ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σκοπεύει να βάλει τουλάχιστον 300.000 ευρώ στην αρχή, με στόχο να προχωρήσει στο πλάνο του με τη δημιουργία ακαδημιών», λέει το ρεπορτάζ.

Επίσης, το όνομα του Φάνη Γκέκα “παίζει” δυνατά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, εφόσον οριστικοποιηθεί η συμφωνία και πάρει στην κατοχή του τις μετοχές της Δόξας. Ισως επιχειρήσει από κοινού με τους συνεργάτες του, να ανοίξουν πόρτες και με ποδοσφαιρικές ομάδες της Γερμανίας.