Βεβαιότητα του βοηθού του Τεννέ Γιώργου Μαραντά: «Θα κερδίσουμε και θα πάρουμε την πρώτη θέση»

Την σιγουριά ότι η ομάδα της Ξάνθης θα κερδίσει το ματς της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό αλλά και ότι θα τερματίσει πρώτη, δηλαδή ότι θα έρθει και το άλλο ματς ισόπαλο, εξέφρασε ο Γιώργος Μαραντάς, βοηθός του Μπάμπη Τεννέ και πιο πριν του Κριστιανο Πόποβιτς στην ομάδα της Ξανθης.

Ήταν αυτός που μίλησε στον ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου της ΕΡΤ3 Βασίλη Αναστασιάδη μετά την ήττα της Κυριακής από τον Εργοτέλη. Ο Ξανθιώτης τεχνικός εκεί ανέφερε: «Δυστυχώς ήταν μια ήττα που ήρθε στην χειρότερη στιγμή και απο έναν αντίπαλο που είχε μόνο ένα σουτ στην εστία, παρόλα αυτά εμείς δεν μένουμε σε αυτή την ήττα γιατί έχουμε ακόμα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη με τον Λεβαδειακό, οπού με νίκη οι πιθανότητες να βγούμε είτε πρώτοι είτε δεύτεροι είναι πολύ μεγάλες και αυτό θα επιδιώξουμε».

Ερωτηθείς στην συνέχεια για το ματς της Τετάρτης όχι απλά επανέλαβε τα ίδια αλλά εξέφρασε βεβαιότητα ότι ο ΑΟΞ θα κερδίσει τον Λεβαδειακό και θα πάρει την πρώτη θέση. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως θα τον κερδίσουμε και θα πάρουμε την πρώτη θέση. Σίγουρα παίζει ρόλο και το άλλο παιχνίδι όμως για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα απο τη νίκη και αυτή θα πάρουμε κι απο εκεί και πέρα βλέπουμε».