To ΓΟΥΡΙ της ΘΡΑΚΗΣ μας! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ η Άννα Ντουντουνάκη!!!

Έχοντας κάνει το κύριο μέρος της προετοιμασίας της στην Θράκη και συγκεκριμένα στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης, η Άννα Ντουντουνάκη ήταν η ταχύτερη στον μεγάλο τελικό των 100 μέτρων πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό Κολύμβησης της Βουδαπέστης.

Η Χανιώτισσα κατέκτησε την πρώτη θέση στον μεγάλο τελικό με χρόνο 57.37 και θα ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για να παραλάβει το χρυσό της μετάλλιο, έχοντας αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Ιδιο χρόνο η Γαλλία Μαρί Bατέλ (θα δοθουν δυο χρυσά μετάλλια δηλαδή) ενώ το χάλκινο κατέκτησε η Σουηδέζα Λουσι Χάνσον. Το εντυπωσιακό είναι ότι η Ντουντουνάκη ήταν στην 6η θέση στην στροφή των 50 μέτρων, αλλά έκανε εντυπωσιακό τελευταίο 50άρι και ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης.

Αναμφισβήτητα η επιτυχία αυτή αντανακλά και στην Θράκη και ειδικότερα στην Αλεξανδρούπολη, που εξελίσσεται πλέον σε κέντρο προετοιμασίας των κορυφαίων κολυμβητών όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά ολόκληρης της Ευρώπης. Η φωτογραφία της είναι από την παρουσία της στην Θράκη και τις δηλώσεις που είχε κάνει τότε στο ThrakiSportS.