Γ’ Εθνική: «Κλωτσιές» σε βάρος του προέδρου του καταγγέλλει ο Αετός Οφρυνίου στην απάντηση του στην Αλεξανδρούπολη

Η ομάδα του Αετού Οφρυνίου δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης για την διαιτησία Γιαπουντζή στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο Αετός Οφρυνίου απαντά υποστηρίζοντας ότι αδικήθηκε και εκείνη, αλλά… σε άλλον αγώνα (εννοεί προφανώς αυτόν με τον Ορφέα Ξάνθης), όπου αν δεν είχε αδικηθεί θα ήταν τώρα πρώτος, όπως υποστηρίζει.

Κάνει λόγο για μικροσυμπλοκές μεταξύ των παικτών στην φάση στα μισά του δευτέρου μέρους στο γήπεδο της Αλεξανδρούπολης, ωστόσο καταγγέλλει και ότι ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Λαμπίδης δέχτηκε κλωτσιές στο τέλος της αναμέτρησης, πέραν των οποίων χαρακτηρίζει καλή την φιλοξενία των Εβριτών.

Η ανακοίνωση του Αετού Οφρυνίου έχει ως εξής:

«ΔΕΙΞΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ….
Μέσω του γραφείου τύπου του Αετού η διοίκηση του συλλόγου για να μην εκληφθεί η σιωπή μας σαν αδυναμία σχετικά με την ανακοίνωση της ομάδας της Αλεξανδρούπολης τονίζει τα εξής:
Κύριοι στα τέσσερα χρόνια παρουσίας μας στην Γ’ Εθνική προκαλούμε κάποιον ή κάποιους από τους συντελεστές των ομάδων να μας κατηγορήσει για την φιλοξενία μας στο Οφρύνιο…
Η ομάδα αυτή κύριοι έχει δείξει και αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν την διαδρομή μας…
Δεν θα μείνουμε στα σχόλια σας για την διαιτησία γιατί απλά η ομάδα μας χάνει ίσως την πρώτη θέση από ένα επιθετικό φάουλ( υπάρχει υπόδειξη του επόπτη) που μετέτρεψε σε πέναλτυ ο διαιτητής και δεν μένουμε σε αυτά…(σε ντέρμπυ φετινό)
Θα θέλαμε όμως να πείτε για τις κλωτσιές που έφαγε ο πρόεδρος μας Νίκος Λαμπιδης στο τέλος του αγώνα ερχόμενος στα αποδυτήρια στο τέλος του αγώνα….
Είναι νομίζουμε άδικο να κοιτάζουμε μόνο των άλλων τα στραβά ( στις μικροσυμπλοκές που έγιναν ) και να μην βλέπουμε και τα οικου μας….
Παρόλα αυτά για όλα τα άλλα η φιλοξενία ήταν πολύ καλή και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε όταν και πάλι θα συναντηθούμε….»