Super League 2: Περίεργη διαρροή για… Τζήλο στον «τελικό των τελικών» ΑΟΞ-Λεβαδειακός

Περίεργα πράγματα γίνονται στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και την ΕΠΟ όπου δεν μπορούν να κρατήσουν τους ορισμούς μυστικούς πριν ανακοινωθούν.

Έτσι έφτασε διαρροή για τους ορισμούς της τελευταίας -και καθοριστικής για την υπόθεση άνοδο- αγωνιστικής της Super League 2 την προσεχή Τετάρτη 19 Μαΐου 2021.

Τα ονόματα που κυκλοφόρησαν και έγιναν γνωστά στο a-sports.gr είναι ότι στο ματς στα Πηγάδια ανάμεσα σε Ξάνθη και Λεβαδειακό θα τοποθετηθεί ο διεθνής Θανάσης Τζήλος από το σύνδεσμο Λάρισας (που ξεκινησε από την ΕΠΣ Ξανθης) και στην αναμέτρηση της Νεάπολης ανάμεσα σε Ιωνικό και Εργοτέλη ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από τη Μακεδονία.

«Για τον τελευταίο, πάντως, υπάρχουν παράπονα από ομάδες για τις διαιτησίες του φέτος και δεν είναι διεθνής, θα έπρεπε και οι δύο ρέφερι να είναι όπως γίνεται αντιληπτό λόγω της κρισιμότητας των αγώνων», σχολιάζει το a-sports.

Το ζητούμενο πλέον είναι αν η ΕΠΟ «υποχρεωθεί» να αλλάξει τους ορισμούς λόγω της διαρροής τους ή αν απλά αναζητήσει να βρει ποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του και τα ονόματα βγαίνουν προς τα έξω πριν την ώρα τους.