Επέστρεψαν στις προπονήσεις με ασφάλεια η ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από σήμερα Δευτέρα 17/05, μετά την πολύμηνη απραξία και αναμονή των μικρών αθλητών.

Ο σύλλογος ενημερώνει με την παρακάτω ανακοίνωση των τρόπο λειτουργίας των προπονήσεων και την τήρηση των υγειονομικών πρωτόκολλων, βάζοντας πάντα ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των αθλητών, γονέων και προπονητών:

«Ανακοίνωση: Ξεκινάμε!!!
Επιστροφή στις προπονήσεις, μετά από αποχή έξι μηνών, για τους αθλητές και τις αθλήτριες της ακαδημίας μας, τη Δευτέρα 17 Μαϊου. Ο σύλλογος μας βάζοντας πάντα ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των αθλητών, γονέων και προπονητών θα φροντίσει να επιστρέψουμε με ασφάλεια στις προπονήσεις.
Επειδή το μπάσκετ όμως είναι ομαδικό άθλημα χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας…
– Οι αθλητές και αθλήτριες από 6 έως 12 ετών θα πρέπει να προσέρχονται στο γήπεδο έχοντας μαζί τους το έντυπο που χρησιμοποιούν και στο σχολείο και αποδεικνύει πως έχουν πραγματοποιήσει το self test.
– Οι αθλητές και αθλήτριες από 13 έως 18 ετών θα έχουν μαζί τους το παραπάνω έντυπο και κάθε 15 ημέρες θα πρέπει να υποβάλλονται σε rapid test.

– Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι κανένα παιδί δεν θα μπορεί να προπονηθεί εάν δεν έχει μαζί του το αποδεικτικό του Self Test που θα κάνει στο σχολείο του. Φυσικά και οι προπονητές μας θα έχουν το εβδομαδιαίο αποδεικτικό του Self Test κάθε φορά.
-Θα τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας και οι γονείς θα πρέπει να μην συνωστίζονται περιμένοντας τα παιδιά τους, αλλά με υπομονή να περιμένουν να τελειώσει η προπόνηση για να τα παραλάβουν.
-Φροντίζουμε ώστε κάθε παιδί να έχει μαζί του στην τσάντα του τη μάσκα του, αντισηπτικό και το δικό του μπουκαλάκι νερό. Δεν μοιραζόμαστε τίποτα με τους συμπαίκτες μας.
Σας περιμένουμε όλους και πάλι στο αγαπημένο μας περιβάλλον!!!»