Επανέναρξη με δωρεάν προπονήσεις για τις ακαδημίες του Άθλου Ορεστιάδας

Την επιστροφή των ακαδημιών του ανακοίνωσε ο Άθλος Ορεστιάδας, επιλέγοντας να προχωρήσει και σε μια σημαντική κοινωνική κίνηση.

Οι διοικούντες της ομάδας αποφάσισαν η έναρξη των υποχρεώσεων των ακαδημιών να γίνει δωρεάν για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα θέλουν να συμμετάσχουν, με τους ανθρώπους της ομάδας να αντιλαμβάνονται την κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας του COVID19, αποδεικνύοντας ότι τα χρήματα δεν είναι πάνω από τον αθλητισμό.

Η συγκεκριμένη κίνηση σχολιάστηκε με θετικά σχόλια από αρκετούς Ορεστιαδίτες ενώ και η πρώην Πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Χρύσα Λουπασάκη εκφράστηκε δημόσια με θετικά λόγια υπέρ αυτής της κίνησης.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την επανέναρξη:

“Η χαρά του παιχνιδιού επέστρεψε και η ώρα των προπονήσεων έφθασε. Έπειτα από αρκετούς μήνες μακριά από το γήπεδο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επανέναρξη των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου μας. Τα χαμόγελα των μικρών μας αθλητών επιστρέφουν και σας καλούμε να γιορτάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την επαναλειτουργία των Ακαδημιών μας. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας των αθλητών-αθλητριών και προπονητών μας, σας περιμένουμε για να ξεκινήσουμε με όρεξη και διάθεση τις προπονήσεις και το παιχνίδι. Αγαπητοί γονείς, η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας ανταποδίδοντας την αγάπη και την στήριξη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια, ενημερώνει ότι η επιστροφή των παιδιών στις προπονήσεις των Ακαδημιών θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι υπευθυνότητα και πιστή εφαρμογή των υγειονομικών οδηγιών που θα σας δοθούν για την ασφαλή συμμετοχή των παιδιών στις δραστηριότητες του συλλόγου μας. Τα χαμόγελα των αθλητών μας, η χαρά και η αγάπη τους για το άθλημα θεωρούμε πως είναι πάνω από οτιδήποτε αυτή την στιγμή και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου οι μικροί μας φίλοι να επιστρέψουν στην διασκέδαση τους.Τα υπόλοιπα από κοντά. Ραντεβού πλέον στο γήπεδο…”