Αντίο του Σάκη Γκαραβέλη στον Βόλο – «Κλείνει για μένα ένας κύκλος δύο χρόνων»

Τίτλοι τέλους έπεσαν και τυπικά σήμερα στην συνεργασία του Σάκη Γκαραβέλη με τον ΝΠΣ Βόλος.

Ο 28χρονος Κοζανίτης τερματοφύλακας, με θητεία σε Ξάνθη και Πανθρακικό, μένει ελεύθερος ύστερα δύο χρόνια συνεργασίας την ομάδα της Μαγνησίας.

Σε αυτό το διάστημα κατέγραψε 38 συμμετοχές, ξεκίνησε βασικός κάτω από τα γκολπόστ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν (πριν χάσει τη θέση στην αρχική ενδεκάδα από τον Κλέιμαν), ενώ είχε ορισμένες εντυπωσιακές και συνάμα σωτήριες επεμβάσεις, που έγιναν κατά καιρούς viral.

Το ποστάρισμα του για το «αντίο» :

«Κλείνει για μένα σήμερα ο κύκλος των δύο χρόνων στην πόλη και στην ομάδα του ΝΠΣ Βόλου.

Δύο χρόνια γεμάτα έντονες στιγμές ,κατά τη διάρκεια των οποίων γνώρισα ανθρώπους, συμπαίκτες, φίλους και δημιούργησα αληθινές σχέσεις που θα κρατήσουν για μια ζωή.

Οι άνθρωποι της ομάδας με εμπιστεύτηκαν και εγώ έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό ανταποδίδοντας αυτή την εμπιστοσύνη, ώστε να μπορώ σήμερα, ολοκληρώνοντας το συμβόλαιο μου, να φεύγω με το κεφάλι ψηλά, υπερήφανος για την ομάδα που άνηκα και αφήνω πίσω μου!

Ευχαριστώ για όλα τον πρόεδρο κύριο Αχιλλέα Μπέο, τη διοίκηση, τους προπονητές, τους φροντιστές και όλο το προσωπικό της ομάδας. Ειδικότερα όμως τον προπονητή μου κύριο Αντώνη Παναγιωτόπουλο που με την πολύτιμη αρωγή του δούλεψα σκληρά και εξελίχθηκα ως τερματοφύλακας. Τέλος, ευχαριστώ τον κάθε έναν από τους συμπαίκτες μου, καθώς και τους φιλάθλους της ομάδας του Βόλου.

Εις το επανιδείν!»