Γ’ Εθνική: Το πάλεψε στο Παραλίμνιο η Ελπίδα Σαπών αλλά υπέκυψε και έμπλεξε!

Δεν τα κατάφερε αν και στάθηκε ισάξια κόντρα στον φορμαρισμένο Απόλλωνα Παραλιμνίου η Ελπίδα Σαπών και ηττήθηκε με 1-0, αποτέλεσμα που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την υπόθεση παραμονή τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Γ’ Εθνικής.

Το πρώτο ημίχρονο όπως διαβάζουμε στο apollon paralimniou από όπου και οι φωτό, κύλισε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με ένα σουτ του Πασχάλη έξω από την μεγάλη περιοχή να μην ανησυχεί τον Γιαννακίδη, ενώ ο ίδιος έχασε το κοντρολ σε μια καλή αντεπίθεση.

Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους είχαμε στο 34΄ όταν σε κόρνερ του Τσομαχασβίλι, ο Κούτλας πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με τον Γκούμα να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Νταφόπουλου. Δυστυχώς στην πρώτη μεγάλη απειλή οι Σερράιοι σκόραραν με έναν Ξανθιώτη τον Γιώργο Γούλα στο 41′ που με ωραίο πλασέ όπως φαίνεται στην φώτο (apollonparalimniou) έκανε το 1-0 μετά από καταπληκτική προσπάθεια του Τζαμπέγια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελπίς ξεκίνησε δυναμικά και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει το παιχνίδι αλλά ο Γιαννακίδης έδειξε τα αντανακλαστικά του και σε εξ επαφής σουτ του Βάσκου κράτησε το μηδέν για την εστία του Απόλλωνα (φώτο). Αυτή ήταν η πιο κλασική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους που μετά το 60΄ επήλθε κόπωση στους παίκτες της και μετά από αυτό το σημείο προσπαθούσαν να απειλήσουν με μακρινά γεμίσματα.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι πατούσαν πιο καλά και αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Νταφόπουλος έπεσε στην γωνία του και έδιωξε ένα πολύ ωραίο σου του Καρυοφύλλη στο 77΄ ενώ πέντε λεπτά πριν πλασέ του Χατζάκου βρήκε πάνω στον Σιδηρόπουλο πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ του Γαϊδαρτζή με τον διαιτητή να καταλογίζει επιθετικό φάουλ.

Την επόμενη Κυριακή η Ελπίδα φιλοξενεί στην Κομοτηνή σε έναν αγώνα δίχως άυριο τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου, ενω η ομάδα του πρωην πορτιέρε της Γρατινής Νίκου Καραμπετάκη δοκιμάζεται κόντρα στον Εύοσμο και με 4η σερί νίκη μπαίνει στο παιχνίδι της πρώτης θέσης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Καραμπετάκης): Γιαννακίδης, Παπαδόπουλος (46΄ Τσαταλπασίδης), Τσομαχασβίλι, Γκούμας, Νικολαΐδης, Γούλας, Κούτλας (74΄ Καρυοφύλλης), Σοφιανός (59΄ Χατζάκος), Λαδόπουλος (59΄ Γαϊδαρτζής), Τζαμπέγια (88΄ Τριανταφύλλου).

ΕΛΠΙΣ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Σιδηρόπουλος, Καλογρανάς, Φούντας, Πασχάλης (63΄ Ευαγγέλου), Τριαντόπουλος, Βάσκος, Τοπάλι (46΄ Μπόζης), Ρομπέρ (73΄ Βελιβασάκης).