Γ’ Εθνική: Μέγας… Ορφέας στο Ορφάνι και φούλ για τίτλο

Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση της κορυφής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής βρίσκεται ο Ορφέας Ξάνθης που πέρασε επιβλητικά από την έδρα του Μεγά Αλέξανδρου Ορφανίου με 1-3.

Παρά τη γρήγορη ισοφάριση στο γκολ με απ’ ευθείας κόρνερ του Τορομανίδη από τον Ιασονα Παντελίδη, οι παίκτες του Μπάμπη Χατζημεστή πάτησαν «γκάζι» στο δεύτερο μέρος και με τα γκολ των Λάζαρου Παπαδόπουλου (51′) και Χαλήλ Ιμπραμ Τανζού (83′) έφτασαν στο σπουδαίο τρίποντο, που δείχνει σημάδι… τίτλου. Μάλιστα στο 70′ ο Ορφέας είχε δοκάρι σε σουτ του σκόρερ του Αλέξη Μελισσόπουλου.

Σημάδι τίτλου διότι στην ερχόμενη αγωνιστική που θα υποδεχθεί στο γήπεδο του ΑΟΞ τον Πανδραμαϊκό, στο μεγάλο ντέμρπι της 12ης αγωνιστικής, πάει για δυο αποτελέσματα· έχοντας έτσι το πάνω χέρι για την πρώτη θέση, καθώς ευνοείται και σε ισοβαθμία με τον Ηρακλή που επίσης ακολουθεί.

Από την άλλη η ομάδα του Σερραίου πρωην προπονητή του Έβρου Σουφλίου Μπαμπη Χρυσοστομίδη ταξιδεύει την επόμενη αγωνιστική στην Κομοτηνή, όπου σε ένα σημαντικό αγώνα θα φιλοξενηθεί από την Ελπίδα Σαπών. Καλή η διαιτησία των Δραμινών Παρχαρίδη, Τσακίρη και Κουβαλάκη.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ (Χρυσοστομίδης): Τοπαλίδης, Τουρασανίδης, Βουζουλίδης, Ζάντσιος, Αλεπίδης (58′ Τσιάτρης), Σιάκκας, Τσακιρίδης (71′ Σαββατιανός), Πολίτης (58′ Γ. Παπαδόπουλος), Παντελίδης, Δουμάνης (58′ Δαγκούλης), Αραμπατζής (68′ Παλληκαράς)
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Μανιάς, Καραγκιόζης (56′ Κριεζής), Κατρανίτσας, Λ. Παπαδόπουλος, Χακή Τζαμπάζ, Μαυρόπουλος, Τανζού (88′ Ν. Μελισσόπουλος), Γκασιμπαγιαζίδης (75′ Σουκρήογλου), Αλ. Μελισσόπουλος, Τορομανίδης, Πασχαλάκης (88′ Κιολείδης)