Γ’ Εθνική: Η ατυχία και τα δοκάρια στέρησαν τη νίκη στην ΑΕΔ απέναντι στον Ηρακλή

Η ΑΕ Διδυμοτείχου δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ηρακλή Αμπελοκήπων καθότι γνώρισε την ήττα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Άτυχη στάθηκε η ΑΕ Διδυμοτείχου στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων καθώς ηττήθηκε με 1-0 κάνοντας μία αρκετά καλή εμφάνιση και χάνοντας τον αγώνα κυριολεκτικά από ατυχία.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν πολύ άγχος και με μεγάλη νευρικότητα. Η πιο σημαντική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο όμως ανήκει στους γηπεδούχους όπου είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν, όταν το σουτ βολίδα που επιχείρησε στο 45′ ο Παντελίδης από μακρινή απόσταση σταμάτησε στο Γ του δοκαριού του Μέλκα.

Στην επανάληψη η ΑΕ Διδυμοτείχου μπήκε δυνατά και μόλις στο 1ο λεπτό της επανάληψης είχε νέο δοκάρι με τον Σταματόπουλο να είναι με τη σειρά του άτυχος δίχως να καταφέρει να στεφθεί σκόρερ. Σε γενικές γραμμές είχαμε ένα παιχνίδι κέντρου με λίγες ευκαιρίες. Εν τέλει χρειάστηκε να φτάσουμε στο 82ο λεπτό όταν η κεφαλιά που έπιασε ο Πιπερτζής κατέληξε στα δίχτυα του Δουλούδη ανοίγοντας το σκορ για «κυανόλευκους». Το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού αφήνοντας τους γηπεδούχους με την πίκρα της ήττας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάπατας της ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τους Καρακασίδη και Δόδογλου της ιδίας Ένωσης. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕ Διδυμοτείχου που έχει 10 βαθμούς ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζοντας τον Εθνικό Σοχού που έχει 15 βαθμούς ενώ ο Ηρακλής Αμπελοκήπων που είναι στο -5 από την κορυφή φιλοξενεί τον Άρη Αβάτου.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Μαυράκης): Δουλούδης, Θάνος (c) (85′ Μανίκος), Παντελίδης, Γκιντίδης, Σιδηρόπουλος, Σταματόπουλος, Γκασίδης, Βαρσαμίδης (74′ Σιναπίδης), Παπούδης (85′ Τζελέπης), Γιαννιώτης, Λίτσκας (74′ Γιαννόπουλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μπαξεβάνος): Μέλκας, Αργυρίου (59′ Καθάριος), Παναγιωτίδης, Κοντέων, Μαγκούτης, Μάρτινς, Πιπερτζής (Κοβάτσης), Ιορδανίδης (59′ Παπαδόπουλος), Μεληκιώτης (70′ Λίτσιος), Χατζής (59′ Μαντίκας), Κανακούδης (c).