Επιβεβαίωση Μιχαλεντζάκη για το περιστατικό στη Μαδέρα και διευκρίνηση ότι δεν αφορά τον ίδιο και τον προπονητή του

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης μετά τον θόρυβο που έχει προκληθεί από την αποκάλυψη του ThrakiSportS για την σύλληψη τεσσάρων μελών της ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παρα-Κολύμβησης, όλων από την Θράκη, έκανε διευρινιστική ανάρτηση στα social media.

Σε αυτήν ευχαριστεί όσους φίλους και φίλες του έδειξαν ενδιαφέρον και γνωστοποιεί ότι δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός αυτός και ο προπονητής του Τάσος Καλλιτσάρης. Ουσιαστικά, με την ανάρτησή του ο χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο
i) επιβεβαιώνει το γεγονός, ότι πράγματι δηλαδή υπήρξε το περιστατικό που αποκάλυψε το απόγευμα του Σαββάτου το ThrakiSportS και αναπαρήχθη από πολλά ΜΜΕ περί τεσσάρων Θρακιωτών που συνελήφθησαν να έχουν σπάσει την «φούσκα» της διοργάνωσης
ii) διευκρινίζει ότι αυτοί οι Θρακιώτες ΔΕΝ είναι ο ίδιος ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης ούτε ο προπονητής του Τάσος Καλλιτσάρης.

Ο Μιχαλεντζάκης θα λάβει κανονικά μέρος σε τρία αγωνίσματα της διοργάνωσης, αν και κινδύνευσε η συμμετοχή του από την ανευθυνότητα κάποιων άλλων. Εχασε όμως την προπόνηση του Σαββάτου και πέρασε και αυτός όπως και η υπολοιπη ελληνική αποστολή στιγμές αγωνίας. Η διοργάνωση αναμένεται να αποτελέσει το πιο σημαντικό ίσως τεστ για τον ίδιο πριν την διοργάνωση των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο, όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.