«Δεινοπαθήσαμε στα Πηγάδια, μας έκλεισε στα καρέ η Ξάνθη – Είμαστε διψασμένοι για το όνειρο» δήλωσε ο Γιάννης Ταουσιάνης

Στην κάμερα της ΕΡΤ παραχώρησε δηλώσεις ο τενχικός του Εργοτέλη Γιάννη Ταουσιάνης, που δήλωσε πως αν και η ομάδα του πιέστηκε σε μέγιστο βαθμό στα Πηγάδια, άντεξε και πήρε την νίκη, ενώ πλέον είναι διψασμένοι να ολοκληρώσουν το μικρό θαύμα με πέντε συνεχόμενες νίκες και την άνοδο στην Super League.

Ανλυτικά οι δηλώσεις:

«Δώσαμε μία πολύ μεγάλη μάχη και πήραμε μια πολύ σπουδαία νίκη, όπου μας φέρνει να διεκδικούμε στα ίσια ακόμη και την απευθείας άνοδο. Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, καταφέραμε και πετύχαμε το γκολ μέσα από τη διαδικασία και τη νοοτροπία που έχουμε σαν ομάδα. Από εκεί και πέρα η αλήθεια είναι ότι δεινοπαθήσαμε για κάμποση ώρα, καθώς μας έκλεισε ο αντίπαλος στα καρέ. Όμως τα ψυχικά αποθέματα σήμερα που είχαν οι παίκτες μαζί με το κίνητρο της μεγάλης ευκαιρίας που μας δίνεται μπροστά μας, οδήγησαν στο να κρατήσουμε αυτό το αποτέλεσμα.»

Eνώ πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει έναν μεγάλο αγώνα, καθώς αξιολογήσαμε όλα τα ματς  σαν παιχνίδια πρόκρισης. Το σημερινό ματς, όπως είχα πει ξανά ήταν ένας ημιτελικός για να πάμε την Τετάρτη στον τελικό και όπως καταλαβαίνετε όλοι είμαστε πολύ διψασμένοι για το όνειρο.»