Χρυσή με ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Βάδην η Ντρισμπιώτη και… πανηγύρι σε «Pico» και «Ηχοδρόμιο»

Μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό στίβο. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35χλμ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Βάδην, που έγινε στο  που έγινε στο Ποντεμπράντι Τσεχίας.

Η επίδοσή της ήταν 2.49.55 που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ (φυσικά και ατομικό της) και όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022.

Η πρωταθλήτριά μας από την αρχή της κούρσας ήταν στη δεύτερη θέση. Έχοντας την καλύτερη επίδοση από τις συμμετέχουσες έδειξε την κλάση της ακολουθώντας πολύ καλή τακτική. Έτσι στο 20ό χλμ πέρασε την Ιταλίδα Τζιόρτζι και τέθηκε επικεφαλής.

Η Καρδιτσιώτισσα Ντρισμπιώτη τερμάτισε σε 2.49.55 βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ (2.50.04) επιβεβαίωσε την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο καθώς πέτυχε και το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2022 που είναι 2.54.00.

Η επιτυχία της ωστόσο έχει λόγο να πανηγυρίζεται και στη… νύχτα στης Θράκης, αφού όπως είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS προ διετίας, ο σύζυγός της είχε υπηρετήσει ως τραγουδιστής στο Pico της Αλεξανδρούπολης και το Ηχοδρόμιο της Κομοτηνής, διατηρώντας πολλές σχέσεις με την Θράκη.