Αντίδραση Μπέρτου στις καταγγελίες του Κάστρο: «Με προσβάλλει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο»

Ο Μανώλης Μπέρτος πήρε θέση για την κατηγορία περί «ρατσιστικής επίθεσης» στον Φάμπρι Κάστρο του ΠΑΣ Γιάννινα και υποστήριξε πως ό,τι του καταλογίζεται τον προσβάλλει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Συγκεκριμένα μετά από μια διακοπή του αγώνα και αντεγκλήσεις ανάμεσα στον Ξανθιώτη πλάγιο αμυντικό της ΑΕΛ και τον Κάστρο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κολομβιανός στράφηκε έξαλλος προς τον πάγκο της ομάδας του φέρεται να είπε στους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα ότι δέχτηκε ρατσιστικό χαρακτηρισμό από τον Μπέρτο.

Λίγες ώρες μετά τη λήξη του αγώνα, ο Μανώλης Μπέρτος πήρε θέση και υπερασπίστηκε τον εαυτό του, αναφέροντας τα εξής με post στο instagram:

«Στα 13 χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας, ουδέποτε έδωσα το παραμικρό δικαίωμα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με κάθε είδους ρατσιστική συμπεριφορά. Αυτό που πρεσβεύω όλα αυτά τα χρόνια και αποδεικνύεται μέσα από την καθημερινότητα μου ως άνθρωπος και ως αθλητής, είτε σε ότι αφορά συμπαίκτες, είτε αντιπάλους, είναι πως το ποδόσφαιρο αποτελεί χώρο αποδοχής της διαφορετικότητας. Οτιδήποτε αντίθετο μου καταλογίζεται, όχι απλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά με προσβάλλει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο».