Video: Τα 150 δευτερόλεπτα της αγωνίας Βασιλακάκη για τη ζωή του Ηλιάδη! Του γύρισε η γλώσσα αλλά τελείωσε κανονικά το ματς

Στιγμές αγωνίας έζησαν το μεσημέρι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο των Τρικάλων για την αναμέτρηση ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Δόξα Δράμας για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της SL2.

Περίπου στο ημίωρο της αναμέτρησης ο τερματοφυλακας της Δόξας Δράμας Μιχάλης Ηλιάδης συγκρούστηκε με συμπαίκτη του και έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι, καθώς του γύρισε η γλώσσα.

Γρήγορα το αντιλαμβάνεται συμπαίκτης του και αμέσως μετά και ο διαιτητής και καλεί αμέσως τους γιατρους. Ακολούθησαν μερικές στιγμές αγωνίας με το ιατρικό τιμ να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και όλους να πιάνπυν τα κεφάλια τους αγωνιώντας.

Από τον πάγκο όρθιος ο Κομοτηναίος κόουτς της Δόξας Κώστας Βασιλακάκης και ο βοηθός του παρακολουθούν. Οι παίκτες τρομάζουν. Αλλά ευτυχώς όλα πάνε καλά και μετά από δυόμισι λεπτά αγωνίας και διακοπής και ενώ κάνει την εμφάνισή του το ασθενοφόρο, ο πορτιέρο των Μαυραετών όχι απλά σηκώθηκε αλλά συνέχισε και κανονικά και ολοκλήρωσε το παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια των Μαυραετών.

Τις στιγμές κατέγραψε σε βίντεο το tricalascore…