Ρατσιστική επίθεση από Μπέρτο κατήγγειλε ο Κάστρο και απείλησε να φύγει από το γήπεδο

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία που πιθανότατα θα έχει συνέχεια φέρεται να προχώρησε ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Φάμπρι Κάστρο, καθώς όπως είπε στον πάγκο της ομάδας του δέχτηκε ρατσιστική φραστική επίθεση από τον Μανώλη Μπέρτο! 

Το παινχίδι στο Αλκαζάρ αν και αδιάφορο βαθμολογικά, πήρε… φωτια πριν την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Συγκεκριμένα μετά από μια διακοπή του αγώνα και αντεγκλήσεις ανάμεσα στον Ξανθιώτη πλάγιο αμυντικό της ΑΕΛ Μανώλη Μπέρτο και τον Κάστρο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο αρχηγός του «Άγιαξ της Ηπείρου» έγινε έξαλλος και φάνηκε να αποχωρεί από το γήπεδο.

Αμέσως συμπαίκτες και αντίπαλοί έπεσαν πάνω του να τον μεταπείσουν με τον Κολομβιανό να είναι συνεχίζει την έντονη αντίδρασή του με τον τηλεοπτικό φακό να μαρτυρά πως κάτι σοβαρό συνέβη. Ο Κάστρο πλησιάζοντας τον πάγκο της ομάδας του φέρεται να είπε στους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα ότι δέχτηκε ρατσιστικό χαρακτηρισμό από τον Μπέρτο, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον ρεπόρτερ αγωνιστικoύ χώρου της Nova.

Μάλιστα όπως μεταφέρθηκε από την μετάδοση της Nova, ο διαιτητής Μανούχος πλησίασε τον Κάστρο και φέρεται να του είπε ότι ο Μπέρτος του ζητά συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά. Τελικά μετά από διακοπή αρκετών λεπτών κι αφού όλοι… έπεσαν πάνω στον αρχηγό των Ηπειρωτών, εκείνος μεταπείστηκε και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Ωστόσο το θέμα της καταγγελίας για ρατσιστική επίθεση από πλευράς του Ξανθιώτη άσσου κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου και παίζει στα κεντρικά θέματα σε αθλητικά και μη sites. Μένει να δούμε αν το όλο θέμα θα έχει και συνέχεια…