A1 Ανδρών: Επαφές της ΑΕΚ με τον σύζυγο της Μπέτυς Μαγγίρα

Ο άνθρωπος που στήριξε με την καρδιά του τμήμα πόλο ανδρών της ΑΕΚ, οδήγησε την ομάδα στην Α1 Ανδρών και τη στήριξε στην παρθενική της σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, ο Κωνσταντίνος Δάνδολος, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του προπονητή.

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της Ένωσης» και να την υπηρετεί από άλλο πόστο. Ως τεχνικός, ο Κωνσταντίνος Δάνδολος θα οδηγήσει την ΑΕΚ στο FINAL8 του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο ήδη ενημέρωσε τους αθλητές του ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην ομάδα σε άλλο πόστο, αυτό του team manager.

Παράλληλα, οι διοικούντες του πόλο της ΑΕΚ, έχοντας πολλά όνειρα για την ομάδα δουλεύουν σε πολλά επίπεδα για να την ενισχύσουν, ενώ όσον αφορά την τεχνική ηγεσία της βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Δημήτρη Μάζη, σύζυγο της Ξανθιωτισσας ηθοποιού – περφόρμερ Μπέτυς Μαγγίρα. 

Ο έμπειρος τεχνικός του ΑΝΟ Γλυφάδας, με την τεράστια καριέρα και ως παίκτης σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και με την Εθνική Ομάδα Ανδρών, συζητάει με την Ένωση το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και δεν αποκλείεται σύντομα η υπόθεση να τελεσφορήσει, μεταδίδει η ιστοσελίδα Sports3.