Συμπλήρωσε 150 νίκες στα εθνικά πρωταθλήματα ο Παύλος Δερμιτζάκης

Η Βέροια μετά από δύο διαδοχικές “λευκές” ισοπαλίες (με ΑΕΠ Κοζάνης και Τρίγλια), που για τις προσδοκίες της ήταν αποτυχίες, επέστρεψε στις νίκες με 3-0 επί του Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο του Βατανιακού.

Αυτή ήταν η 150η νίκη του Παύλου Δερμιτζάκη ως προπονητής σε όλα τα ελληνικά εθνικά πρωταθλήματα, επισημαίνει η ιστοσελίδα της Λίγκας. Ο 52χρονος καβαλιώτης τεχνικός έχει 117 νίκες στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, 17 στην Β’ Εθνική και 16 στην Super League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έντεκα από αυτες τις 16 νίκες στην SL1 είναι στον πάγκο του Πανθρακικού, οι τρεις στην πρώτη του θητεία το 2010 όταν αντικατέστησε τον Αλμπέρτ Καρτιέ και έμεινε για οκτώ αγώνες και οι άλλες οκτώ την σεζόν 2012-2013, όταν έκατσε στον πάγκο των Κομοτηναίων σε συνολικά 22 αγώνες πρωταθλήματος (και άλλους οκτώ τότε στο κύπελλο).

Ο Παύλος Δερμιτζάκης στον αγώνα της Τετάρτης συμπλήρωσε 160 αγώνες ως προπονητής σε επαγγελματικά πρωταθλήματα (συμπεριλαμβανομένης και της παρουσίας του στην Κύπρο με τον Ερμή Αραδίπου αλλά εξαιρουμένων των αγώνων της Γ’ Εθνικής που θεωρείται ερασιτεχνική κατηγορία).