Ανοίγουν οι ακαδημίες του Έβρου Σουφλίου

Σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς πρόκειται να επιστρέψουν όλα τα τμήματα των ακαδημιών βόλεϊ του Έβρου Σουφλίου.

Ο σύλλογος προχώρησε στην ανακοίνωση επανέναρξης των δραστηριοτήτων σε όλες τις ακαδημίες του συλλόγου αναφέροντας και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν με βάση του υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει ορίσει η πολίτεια.

Παράλληλα, αξιοσημείωτη είναι η κίνηση της διοίκησης να παρέχει δωρεάν τις ακαδημίες μέχρι και την αρχή της νέας σεζόν, αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που επικρατούν λόγω του COVID19.

Tέλος, φαίνεται ότι σιγά – σιγά η ανάπτυξη προσπαθεί να επανέλθει ένω έντονα ακούγεται ότι υπάρχουν ελπίδες για την διεξαγωγή των κατηγοριών Νεανίδων και Εφήβων τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Το Δ.Σ. του ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από Δευτέρα 17/5/2021 και μετά από την παρέλευση ενός και πλέον χρόνου, ξαναρχίζουν οι προπονήσεις όλων των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε αναρτηθεί από πέρυσι. Στα πλαίσια των πρωτοκόλλων της πολιτικής προστασίας σας γνωρίζουμε ότι οι αθλητές που θα συμμετέχουν θα πρέπει να κάνουν δύο φορές την εβδομάδα self test. Ισχύουν αυτά που κάνουν για το σχολείο και θα πρέπει να τα προσκομίζουν κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο. Ο σύλλογός μας αναγνωρίζοντας τα οικονομικά προβλήματα όλων των οικογενειών κατά την περίοδο της πανδημίας αποφάσισε για όλο το χρονικό διάστημα μέχρι την έναρξη της καινούργιας χρονιάς οι συμμετοχή των αθλητών μας σε όλες τις δράσεις του συλλόγου να είναι χωρίς καμιά επιβάρυνση (ΔΩΡΕΑΝ).”