Γ’ Εθνική: Με δύο γκολ του Παπούδη η ΑΕ Διδυμοτείχου 3-2 την Αναγέννηση στην Θαλασσιά

Πολύτιμη νίκη, η οποία την διατηρεί στην «κούρσα» της αποφυγής του υποβιβασμού, πανηγύρισε η ΑΕ Διδυμοτείχου. Οι «πράσινοι» του Διδυμοτείχου κατέβαλαν την αντίσταση της Αναγέννησης στη Θαλασσιά με 3-2.

Ο Βασίλης Παπούδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων, καθώς, με δύο δικά του γκολ και ένα του Ηλία Γιαννιώτη η ομάδα του Χρήστου Μαυράκη πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της.

Από την αρχή του αγώνα η ΑΕΔ μπήκε πιο δυνατά, είχε δοκάρι στo 2′ με τον Λίτσκα και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με την συμπλήρωση μόλις 15 λεπτών αγώνα χάρη στα τέρματα των Γιαννιώτη στο 12′ και Παπούδη τρία λεπτά αργότερα. Ωστόσο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Ξάνθης ισοφάρισαν επίσης μέσα σε 15 λεπτά με τον Καλαϊτζή στο 22′ και τον Κωφίδη στο 37′.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η Αναγέννηση που ξεκίνησε πιο δυνατά και έχασε ευκαιρίες με τους Ορφανίδη και Κωφίδη, ωστόσο στο 63′ από σέντρα του Θάνου ο Παπούδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Αναγέννηση Θαλασσιάς έμεινε στην τελευταία θέση, ενώ η ΑΕΔ παραμένει προτελευταία αλλά έχοντας πλέον 10 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κατσίνης της ΕΠΣ Καβάλας με βοηθούς τους επίσης Καβαλιώτες Δεδονάκη και Σακαλογλου. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΔ φιλοξενεί τον Ηρακλή Αμπελοκήπων ενώ η Αναγέννηση Θαλασσιάς αντιμετωπίζει στο γήπεδο του ΑΟΞ τον Άρη Αβάτου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Κουτρουλός): Αθανασίου, Γκριγκοριάν (75′ Σταύρου), Καλαϊτζής (75′ Γκίκα), Κουτίνης, Σαρηγιαννίδης, Κωφίδης (60′ Τεφήκογλου), Τουργαΐδης, Εφέντη, Ορφανίδης, Εφεντόπουλος (75′ Μπίλιας), Καζάκης.


ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Μαυράκης): Δουλούδης, Θάνος, Σιδηρόπουλος, Παντελίδης, Τζουμακίδης (45′ Γιαννόπουλος), Σταματόπουλος, Γκασίδης (45′ Βαγγέλοφ), Βαρσαμίδης (88′ Σιναπίδης), Παπούδης (89′ Κούπας), Γιαννώτης (70′ Τζελέπης), Λίτσκας.