Αναχωρούν για το Ευρωπαϊκό της Μαδέρα στην Πορτογαλία ο Καρυπίδης μαζί με τον Τυλιγαδά!

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ που θα διεξαχθεί από τις 16 Μαΐου έως τις 22 του μήνα στη Μαδέρα της Πορτογαλίας είναι η τελευταία διοργάνωση που θα μετέχει ο Δημήτρης Καρυπίδης πριν τους Παραλυμπιακούς Αγώνες του Αυγούστου στο Τόκυο που είναι και ο βασικός στόχος αυτής της χρονιάς.

Αναχωρούν για το FUNCAL στο νησί Μαδέιρα της Πορτογαλίας ο παραολυμπιονίκης Δημήτρης Καρυπίδης με τον προπονητή του Γιώργο Τυλιγαδά για να πάρουν μέρος στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Κολύμβησης για άτομα με αναπηρία (17-22/5/2021).

Στις δηλώσεις του ο προπονητής του Καρυπίδη ανέφερε τα παρακάτω: «Είναι ένα πολύ καλό τεστ, όπως και οι αγώνες που θα ακολουθήσουν πριν την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση, τους Παραλυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο που είναι και ο βασικός στόχος της χρονιάς αυτής. Τα όρια συμμετοχής ο Δημήτρης τα είχε επιτύχει πολύ νωρίς. Οι προπονήσεις πήγαν πολύ καλά και είμαστε σε καλό δρόμο, όσο τουλάχιστον επέτρεψε η πανδημία. Η ευχή μας είναι να ξεπεράσει όλος κόσμος αυτήν την λαίλαπα και να ξαναγυρίσουμε στην αθλητική κανονικότητα σύντομα»