Ξέχασε να αναδείξει MVP στον θριαμβευτικό αγώνα της Νίκαιας η ΠΑΕ Ξάνθη

Από την έναρξη του πρωταθλήματος η ΠΑΕ Ξάνθη είχε καθιερώσει αμέσως μετά το τέλος κάθε αναμέτρησης να ζητά από τους φιλάθλους της να αναδείξουν με σχόλιο στην σελίδα της στο facebook τον MVP της ομάδας.

Όπως είναι γνωστό, η πρωτοβουλία αυτή είχε οδηγησει σε αρκετά ευτράπελα, ειδικά μετά από ήττες. Οσοι είναι τακτικοί αναγνώστες θα θυμούνται την ειρωνική ανάδειξη παίκτη που είχε διακριθεί για τα… λάθη του, με αποτέλεσμα να διαγραφεί η ανάδειξή του, άλλη φορά να αποκρύπτονται από τον διαχειριστή ορισμένα από τα σχόλια των φιλάθλων και πιο πρόσφατα να αναδεικνύεται ως MVP κάποιος που έλαβε μία όλη κι όλη ψήφο.

Κι όμως! Μετά τον θρίαμβο στη Νίκαια και την εκτός έδρας επικράτηση επί του Ιωνικού που έφερε τον ΑΟΞ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε, για κάποιον άγνωστο λόγο τα social media δεν αναζήτησαν την γνώμη του κόσμου για τον MVP του αγώνα, ούτε φυσικά ανέδειξαν κάποιον. Και δεν μιλάμε σε όποιον και όποιον αγώνα αλλά, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, στον πιο κρίσιμο της χρονιας, σε αυτόν που η Ξάνθη πάτησε κορυφή!

Το ξέχασαν οι ιθύνοντες πάνω στο νέκταρ της επιτυχίας; Ελήφθη απόφαση ενόψει της κρισιμότητας των τελευταίων αγώνων να μην υπάρχουν τέτοιες συγκρίσεις μεταξύ των παικτών, στην λογική ότι όλη η ομάδα κερδίζει (όπως θα έπρεπε όμως και όλη η ομάδα θα ευθύνεται και στις ήττες); Δεν θέλησαν κάποιοι να κλέψει κανείς παίκτης την «δόξα» της διοίκησης ώστε να προβληθούν ακόμα περισσότερο οι πολυδιαφημισμένες ενέργειες για το πώς πήγε «προστατευμένη» η ομάδα στη Νίκαια;

Οποια και αν είναι η απάντηση, επικοινωνιακά είναι λάθος να ξεκινά μια πρωτοβουλία και για τον όποιο λόγο, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιας, να διακόπτεται ή να εξαφανίζεται. Πάντως, το ThrakiSportS δεν είχε αντίστοιχο θέμα και στην καθιερωμένη κριτική και βαθμολογία των παικτών για τον αγώνα ανέδειξε τον Ντάριλ Βέρκερ ως κορυφαίο της αναμέτρησης (μαζί με τον κόουτς Μπάμπη Τεννέ)…