Τουλάχιστον μία εβδομάδα εκτός δράσης ο Κυριακίδης της ΑΕΔ – Το fair play του αντίπαλου γκολκίπερ Αθανασίου

Για περίπου μια εβδομάδα εκτός δράσης θα χρειαστεί να παραμείνει ο Βασίλης Κυριακίδης της ΑΕ Διδυμότειχου λόγω του τραυματισμού του.

Ο Κυριακίδης ήταν ο βασικός πορτιέρε στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕ Διδυμοτείχου. Μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε από το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στο Νέστο Χρυσούπολης αναμένεται να του στερήσει τη συμμετοχή στις προπονήσεις για περίπου μια εβδομάδα και προφανώς θα χάσει τους τουλάχιστον δύο επόμενους αγώνες των πρωταθλητών της ΕΠΣ Έβρου.

Το χτύπημα προήλθε όταν πήγε να εκτελέσει ελεύθερο χτύπημα από αντίπαλο ποδοσφαιριστή, λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού.Τότε έσφιξε τα δόντια ώσπου να τελειώσει ο αγώνας. Μετά το τέλος του έφυγε στην αγκαλιά, καθότι δε μπορούσε να περπατήσει, με τη βοήθεια του προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΔ Πασχάλη Δεληποτουλούδη και του Νάσου Αθανασίου, του αντίπαλου τερματοφύλακα του Νέστου Χρυσούπολης δηλαδή – σε μια πρωτοφανή κίνηση fair play από μέρους του.

Η διάγνωση έδειξε ότι ο Βασίλης Κυριακίδης υπέστη διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική, πράγμα που σημαίνει ότι η ΑΕ Διδυμοτείχου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στα επόμενα παιχνίδια.