Super League 2: Ρεπό στον Εργοτέλη, όλοι οι παίκτες στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου ενόψει Ξάνθης

Η ομάδα του Εργοτέλη μετά τη σπουδαία νίκη στο κρητικό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 2 με σκορ 2-0 ξεκινά από την Τετάρτη την προετοιμασία της για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Χωρίς καμία απουσία θα συμεχίσουν αυτήν την διαδικασία, καθώς δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. «Απόλυτα προσηλωμένοι στην συνέχεια των play off και στον στόχο τους οι “κιτρινόμαυροι” βρέθηκαν και την Δευτερα στο γήπεδο, για προπόνηση», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα διεξήχθη σε δύο γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Κυριακή πάνω μία ώρα να εκτελούν προπόνηση αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι πραγματοποίησαν προπόνηση υψηλής έντασης που περιλάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια περιορισμένου χώρου. «Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες βρίσκονται στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου», αναφέρει η ενημέρωση του Εργοτέλη.

Για την Τρίτη έχει δοθεί ρεπό ώστε η ομάδα μας να ξεκουραστεί και απ’ την Τετάρτη αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη (16/05).