Γ’ Εθνική: Με μόλις 18 παίκτες ταξιδεύει στην Χρυσούπολη ο Άρης Αβάτου

Με αρκετά προβλήματα και χωρίς καν να συμπληρώνει 20άδα, όπως επιτρέπεται λόγω του κορονοϊού, αλλά μόλις με 18 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, θα ταξιδέψει ο Άρης Αβάτου για το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Νέστο στην Χρυσούπολη.

Ο Αλέκος Ξανθόπουλος ολοκλήρωσε την Τρίτη την μίνι προετοιμασία, καθώς περισσότερο έγινε αποθεραπεία από την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής που ο Αρης νίκησε την Αλεξανδρούπολη και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στο ταξίδι στην Χρυσούπολη θα έχει μαζί του τους Νομικό, Χικμέτ, Χατζηπαππά, Καρύπογλου, Χριστοφορίδη, Μίλλερ, Κουτσούμπα, Σπυριδονίδη, Ψεμματά, Μποθλούτ, Σαρηγιαννίδη, Κοτόπουλο, Γκουτζίδη, Μαυροκέφαλο Τ, Βαλαβάνη, Ισπυρλίδη, Ευαγγέλου και Βαφειάδη.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "গলব ABATOY ΑΠΟΣΤΟΛΗ 1.Νομικός 2.Χικμέτ 3.Χατζηπαππάς 4.Καρύπογλου 5.Χριστοφορίδης 6.Μίλλερ 7.Κουτσούμπας 8.Σπυριδονίδης 9.Ψεμματάς 10.Μπουλούτ 11.Σαρηγιαννίδης 12.Κοτόπουλος 13.1 κουτζίδης 14.Μαυροκέφαλ ος I 15.Baλ αβάνης 16.Ισπυρλίδης 17.Ευαγγέλου 18.Βαφειάδης ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ arisavatou"