Απογοήτευση Χαριτόπουλου: «Στενεύουν πολύ τα περιθώρια παραμονής αλλά θα προσπαθήσουμε, κομβική η απουσία Ρομπέρ»

Στενεύουν πολύ τα περιθώρια παραμονής για την Ελπίδα Σαπών μετά την ήττα από την ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας. Αυτό παραδέχθηκε ο προπονητής της μοναδικής εκπροσώπου του ροδοπίτικου πδοοσφαίρου σε εθνικά πρωταθλήματα Βασίλης Χαριτόπουλος.

«Δεν ειχαμε την ηρεμία και τιε δυο φορές που προηγηθηκαμε να επιβάλουμε την ρυθμό μας. Αντί να δωσουμε χωρο στον αντιπαλο, μας βγηκαν αυτοι στην κόντρα και με το πέναλτι μας ισοφάρισαν και τελικά πήραν τη νίκη. Ειχαμε μετά τις ευκαιρίες εμείς να ισοφαρίσουμε αλλα δεν τα καταφέραμε. Ήταν μια πολυ κακη μέρα. Στενεύουν πολύ τα όρια παραμονής, αλλά με τα αποτελέσματα που βλέπουμε κατανοούμε ότι όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν ανατροπές καθώς είναι σχεδόν όλες ισοδύναμες», είπε αρχικά ο κόουτς της Ελπίδας.

Στη συνέχεια στάθηκε στην απουσία του Ρομπέρ. «Η απουσία του Ρομπέρ φάνηκε και σήμερα όπως και στον Ευοσμο μετά τον τραυματισμό του. Σε εμάς μετρά και για ψυχολογικούς λόγους γιατι κατά τα άλλα έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και βοηθά και εμψυχώνει τους παίκτες μας». Οσο για το επόμενο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Ορφέα Ξάνθης; «Ο Ορφέας είναι έμπειρη και δεμένη ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να πάμε για τη νίκη ώστε να μετατοπίσουμε το άγχος στον αντίπαλο και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Βέβαια, άλλο θεωρία και άλλο πράξη, θα δούμε στο γήπεδο τι θα γίνει».