Αλλάζει έδρα το ντέρμπι της Αναγέννησης Θαλασσιάς με την ΑΕ Διδυμοτείχου

Η ανακοίνωση του ορισμού των διαιτητών της εμβόλιμης 10ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ανέδειξε και ένα ακόμα ζήτημα, αυτό της αλλαγής της έδρας του θρακιώτικου ντέρμπι της ουράς ανάμεσα στην Αναγέννηση Θαλασσιάς και την ΑΕ Διδυμοτείχου.

Οι πρωταθλητες της ΕΠΣ Ξάνθης χρησιμοποιούν ως τώρα ως έδρα στα εντός έδρας παιχνίδια τους το γήπεδο της Φελώνης. Ωστόσο σε αυτό το παιχνίδι ζήτησαν να αγωνιστούν στην φυσική τους έδρα, το γήπεδο της Θαλασσιά, που έτσι κι αλλιώς φιλοξενεί αγώνες εθνικών πρωταθλημάτων αφού εκεί αγωνίζεται για την Α’ Εθνική η Βασίλισσα της Θράκης.

Ετσι ο αγώνας της Αναγέννησης Θαλασσιάς με την Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου θα φιλοξενηθεί στην φυσική έδρα της πρώτης και εκεί, με φόρα από τη νίκη της περασμένης Κυριακής στα Διαβατά επί της ΑΕ Ευόσμου, η Αναγέννηση θα επιδιώξει την δική της Αναγέννηση με μια ιστορική νίκη που θα την φέρει για πρώτη φορά πάνω από την τελευταία θέση και θα σημάνει για τα καλά την αντεπίθεσή της, στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.