30 χρόνια από το ιστορικό ρεκόρ στο ακόντιο του νυν αντιδημάρχου Αλεξανδρούπολης που ακόμα κρατά…

Ηταν 11 Μαΐου του 1991, μια μέρα σαν και αυτήν 30 χρόνια πριν, όταν ο νυν αντιδήμαρχος Αθλητισμού της Αλεξανδρούπολης, τότε έφηβος ακοντιστής του Εθνικού, κατέρριπτε το ατομικό του ρεκόρ.

Εκείνο το ρεκόρ στην κατηγορία των εφήβων εξακολουθεί να παραμένει ακατάρριπτο, ωστόσο ο ίδιος ενθυμούμενος την ξεχωριστή αυτή επέτειο εκτίμησε οτι σύντομα θα καταρριφθεί χάρη στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ιδίως στον στίβο.

Η ανάρτησή του έχει ως εξής:

Τριάντα χρόνια από το ρεκόρ μου στην κατηγορία Εφήβων στον ιστορικό σύλλογο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ένα ρεκόρ που κρατά ακόμη εδώ και τριάντα ολόκληρα χρόνια αλλά από ότι βλέπω σύντομα δεν θα υπάρχει αφού η αναγέννηση του πρωταθλητισμου στο τμήμα στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είναι πλέον σε εξέλιξη. Με την στελέχωση της διοίκησης με ανθρώπους που ξέρουν όσο κανείς τον χώρο και προπονητές με όρεξη και μεράκι αλλά και επιστημονική κατάρτιση έχουν βάλει τα θεμέλια ένα ένα τα παλιά ρεκόρ του συλλόγου να καταρρίπτονται. Πολύ κοντά σε αυτό είναι ο νεαρός αθλητής Ατζανος Χρήστος με τις επιδόσεις του να είναι πλέον πολύ κοντά και να γίνουν ακόμη καλύτερες. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου . Εξάλλου τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και αυτό είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του πρωταθλητισμου. Δημητρης Τσιακιρουδης Αννα Χωρινού και όλοι στην διοίκηση συνεχίστε το έργο σας και εγώ δίπλα σας. Μπράβο σε όλους …