Πανηγυρική βόλτα των παικτών του ΑΟΞ στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» μετά το διπλό στη Νίκαια

Οι παίκτες του ΑΟΞ μετά το σπουδαίο διπλό κορυφής που πέτυχαν στο ντέρμπι με τον Ιωνικό στη Νίκαια, απόλαυσαν την απογευματινή τους βόλτα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, που αποτελεί ένα στολίδι για την πρωτεύουσα.

Ιδιαίτερα οι ξένοι παίκτες της Ξάνθης έμειναν εντυπωσιασμένοι από «ΙΣΝ», που αποτελεί έναν δημόσιο χώρο με ελεύθερη πρόσβαση και διαπλαστική συμμετοχή του κοινού σε ένα πλήθος πολιτιστικών, εκπαιδευτικών, αθλητικών, περιβαλλοντικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και δράσεων, ανεβάζοντας τα σχετικά στόρι στους λογαριασμούς τους στο ίνσταγκραμ.

Ο προγραμματισμός του ΑΟΞ δεν είχε άμεση επιστροφή των παικτών στην Ξάνθη, με δεδομένο ότι η επόμενη αγωνιστική είναι την Κυριακή και όχι μεσοβδόμαδα, αλλά την Δευτέρα. Διανυκτέρευσαν έτσι για δεύτερο βράδυ στην Αθήνα και δεδομένου ότι αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι από τον Μπάμπη Τεννέ το απόγευμα, μετά τη νίκη μισού τίτλου επί του Ιωνικού, οι ξένοι ειδικά παίκτες επισκέφθηκαν το Ιδρυμα Νιάρχος, που ήταν άλλωστε ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.