Μπαράζ ευχαριστήριων ανακοινώσεων από ΑΟΞ σε υπουργούς, δημάρχους, βουλευτές, Αστυνομία Πειραιά και… Ιωνικό

Τρεις ευχαριστήριες ανακοινώσεις μέσα σε λίγες ώρες εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Νίκαιας.

Στην πρώτη από αυτές που εκδόθηκε το μεσημέρι, ευχαρίστησε τις αστυνομικές αρχές για την ομαλή διεξαγωγή του κρίσιμου αγώνα, ξεκινώντας από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και φτάνοντας στην… Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά όπου γεωγραφικά ανήκει το γήπεδο της Νίκαιας.

Κάμποσες ώρες μετά, ωστόσο, όταν πλέον είχε βραδιάσει, βγήκαν άλλες δύο ευχαριστήριες ανακοινώσεις, σε χρονική απόσταση που δίνει την αίσθηση ότι μάλλον υπήρξαν παρεξηγήσεις μετά την πρώτη ευχαριστήρια ανακοίνωση και ενδεχομένως να ζητήθηκε η αντίστοιχη έκδοσή τους.

Στις βραδινές ανακοινώσεις η ΠΑΕ Ξάνθη συνεχίζει τις ευχαριστίες της, αυτή τη φορά προς τον δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και τον βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη «για τη συμβολή τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους, ώστε να διασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή του τόσο κρίσιμου και σημαντικού για την ομάδας μας ποδοσφαιρικού αγώνα Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ – Α.Ο. ΞΑΝΘΗ, την 9-5-2021, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των play offs».

Ακολούθως βγήκε μια τρίτη ανακοίνωση, για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις προφανώς ή επειδή δημιουργήθηκαν για να διαλυθούν, με την οποία η ΠΑΕ Ξάνθη ευχαριστεί για την φιλοξενία τον πρόεδρο και τον γενικό αρχηγό του Ιωνικού. Εκτός βέβαια και αν η τελευταία ανακοίνωση έχει ειρωνικό τόνο, κάτι που δεν δείχνει να προκύπτει πάντως από το ύφος και τον τρόπο γραφής της.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι προχώρησε σε αυτές τις τρεις ανακοινώσεις η ΠΑΕ Ξάνθη και κυρίως το χρονικό διάστημα 7-8 ωρών που μεσολάβησε ανάμεσα στην έκδοση της πρώτης και την έκδοση των επόμενων δύο. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ξάνθη με την χρονική σειρά που εκδόθηκαν έχουν ως εξής:

Στα πλαίσια του ποδοσφαιρικού αγώνα Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ που διεξήχθη την 9-5-2021 για την 3η αγωνιστική των play offs του πρωταθλήματος Super League 2 της σεζόν 2020-2021, η διοίκηση του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ οφείλει ειλικρινώς να συγχαρεί και να ευχαριστήσει δημόσια για την άψογη συνεργασία τους και την ανάλογη συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα:
– Τον κο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
– Τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο Μιχάλη – Καραμαλάκη
– Τον κ. Προιστάμενο της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Αττικής Νικόλαο Πετρόπουλο
– Τον Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιώς κ. Παναγιώτη Τζεφεράκο καθώς και τον κ. Νικόλαο Ζερβακάκο εκ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιώς για την άψογη τέλεση των καθηκόντων τους με την παράλληλη πιστή τήρηση των οικείων αθλητικών και όχι μόνο διατάξεων.
– Την Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.
– Τον Παρατηρητή  του αγώνα κ. Δασκαλόπουλο Χαράλαμπο, για την συνεχή και αμέριστη συνεργασία του κατά την τέλεση των καθηκόντων του.

ΞΑΝΘΗ 10-5-2021 
Μετά τιμής
εκ της διοικήσεως της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ

Η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί  για τη συμβολή τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους, ώστε να διασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή του τόσο κρίσιμου και σημαντικού για την ομάδας μας ποδοσφαιρικού αγώνα Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ – Α.Ο. ΞΑΝΘΗ, την 9-5-2021, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των play offs, τους:
– Δήμαρχο Ξάνθης, κ. Μανώλη Τσέπελη
– Βουλευτή Ξάνθης, κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη
ΞΑΝΘΗ 10-5-2021 
Μετά τιμής
εκ της διοικήσεως της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ

Η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ, τους κ.κ. Τσιριγώτη Γιάννη Πρόεδρο και Πασπαλιάρη Ανδρέα Γενικό Αρχηγό, για την φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας στο γήπεδο της Νίκαιας, στον μεταξύ μας αγώνα την Κυριακή 9-5-2021, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των play offs.
ΞΑΝΘΗ 10-5-2021 
Μετά τιμής
εκ της διοικήσεως της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ