«Μένει ένας ημιτελικός στην Ξάνθη και ένας τελικός με τον Ιωνικό για την άνοδο» δήλωσε ο Γιάννης Ταουσιάνης

Ο Εργοτέλης κέρισε και τα Χανιά με 2-0 για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της SL2 και πλέον παρέμεινε στην 2η θέση, υπολείποντας όμως μόλις δύο βαθμούς από τα μπαράζ και τρεις από την πρωτοπόρο Ξάνθη, που την αντιμετωπίζει στο επόμενο παινχίδι στα Πηγάδια.

Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Ταουσιάνης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Ergotelis TV» μετά το τέλος του νικηφόρου ντέρμπι της Κρήτης, και χαρατήρισε το παινχίδι στην Ξάνθη ως ημιτελικό, πριν τον τελευταίο τελικό στη Νίκαια.

Φυσικά μοιάζει αρκετά δύσκολο να καταφέρει να κερδίσει δύο τόσο σπουδαία παιχνίδια εκτός έδρας, αλλά σε περίπτωση το καταφέρει, διεκδικεί με σοβαρές πιθανότητες την απευθείας άνοδο στην Super League.

Οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι σήμερα απο την ομάδα μας. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό και μεστό παιχνίδι. Πήραμε μια καθαρή νίκη, απέναντι σε ένα αντίπαλο που είναι πάρα πολύ καλός. Η νίκη μας κάνει πολύ χαρούμενους καθώς διτήρησε πολύ ψηλά τις πιθανότητες που έχουμε για άνοδο. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και όλη μας την πίστη. Εχουμε κάνει το 3Χ3 έχοντας αξιολογήσει όλα αυτα τα παιχνίδια, ως παιχνίδια πρόκρισης. Μας έχει μείνει ένας ημιτελικός στην Ξάνθη και ένας τελικός με τον Ιωνικό στη Νεάπολη και σαφώς θέλουμε να φτάσουμε στην άνοδο».