Γ’ Εθνική: Διαδικτυακή διαμαρτυρία της ΑΕΔ για τα… «γελάκια» του Ξανθιώτη διαιτητή Γιαπουντζή

Με τον διαιτητή Διαιτητής Γιαπουτζή της ΕΠΣ Ξάνθης τα είχε η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου μετά το τέλος του αγώνα με τον Νέστο Χρυσούολης, όπως φαίνεται από όσα ανήρτησε ο σύλλογος στην επίσημη σελίδα του.

«Για πολλοστή φορά αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης καθώς με τις αποφάσεις του έκρινε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα», υποστηρίζουν από την ΑΕΔ και συμπληρώνουν: «Με ειρωνείες, γελάκια και εξυπνάδες κατάφερε να εξοργίσει τους πάντες και να γίνει το επίκεντρο του αγώνα ,ανάποδα στηρίγματα, ανύπαρκτες κόκκινες και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις χωρίς καμία αιδώ».

Υπενθυμίζεται ότι εκτός των άλλων η ΑΕΔ στο 68′ έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Γκιντίδης δέχθηκε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή για σοβαρό επικίνδυνο παιχνίδι στο κέντρο του γηπέδου, ενώ προς το τέλος της αναμέτρησης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Γαβριήλ του Νέστου. Αυτό σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες θα απουσιάσουν από τα προσεχή παιχνίδια της ΑΕΔ και του Νέστου που είναι με Αναγέννηση Θαλασσιάς και Αρη Αβάτου, δηλαδή ξανθιώτικες ομάδες από όπου προερχόταν ο διαιτητής της αναμέτρησης.