Έφτασε τις 200 συμμετοχές σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα ο Χρήστος Μπάτζιος

O Κομοτηναίος αρχηγός του Εργοτέλη Χρήστος Μπάτζιος, με την συμμετοχή του στο νικηφόρο ντέρμπι της Κρήτης με τα Χανιά για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, έφτασε τις 200 συνολικά συμμετοχές σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έχει καταγράψει 99 παιχνίδια στην SL2 και 101 στην τρίτη τάξει Κατηγορία, όλα με τις φανέλες τριών ομάδων. Του Εργοτέλη στον οποίο είναι αρχηγός τα τελευταία χρόνια και πιο πριν στον Εβρο Σουφλίου, από όπου ξεκίνησε την «επαγγελματική» καριέρα του και την Καβάλα, όπου μετακόμισε τον Δεκέμβριο του 2014.

Έπειτα από τη νίκη της του ομάδας του Θρακιώτη στόπερ του Εργοτέλη η επόμενη αγωνιστική είναι με την πρωτοπόρο Ξάνθη στα Πηγάδια και ο αγώνας αυτός ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα είναι εξίσου σημαδιακό για τον Μπάτζιο, καθώς θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές σε επίπεδο SL2. Παράλληλα, θα έχει την ευκαιρία να βρει παλιά του φιλαράκια, όπως τον Γιώργο Κατρανίτσα του Ορφέα Ξάνθης, με τον οποίο όπως αποδεικνύει η φωτογραφία συνυπήρξαν προ επταετίας στην ομάδα του Σουφλίου.