Pre League: «Θολό» το τοπίο για το μέλλον της συνεργασίας Κρεούζη με την ΑΕ Κομοτηνής

Συνέντευξη στον Βασίλη Στοάκη και στην εκπομπή “Αρχίζει το Μάτς” στον Παρατηρητή 94FM έδωσε ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής, Ηλίας Κρεούζης.

Ο ίδιος μίλησε για τις συζητήσεις που γίνονται για την επόμενη χρονιά με την ΑΕ Κομοτηνής, βάζοντας και ερωτηματικό για την παραμονή του στην ομάδα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις συζητήσεις που γίνονται αλλά και για το πλάνο των ακαδημιών που πρέπει να έχουν οι ομάδες.

«Είμαστε σε συζητήσεις με τον κ. Πετρίδη ενόψει της επόμενης σαιζόν, προσπαθούμε να λύσουμε και τα φετινά προβλήματα που υπάρχουν λόγω της περίεργης χρονιάς που έχει επικρατήσει φέτος, συζητάμε και για την επόμενη. Οριστικό πλάνο δεν υπάρχει, για το πως και τι θα γίνει την επόμενη χρονιά».

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Ακόμα και για εμένα υπάρχει ερωτηματικό γιατί δεν ξέρω αν θα είμαι ή όχι στην ομάδα, το σίγουρο είναι ότι θα είμαι κοντά στην Κομοτηνή και την ομάδα, με οποιονδήποτε τρόπο».

Στο τέλος ανέφερε: «Χέρια δεν έχουμε δώσει ακόμα, όχι γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ομάδα αλλά λόγω του COVID19, που δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη χρονιά».

Όσο για τις ακαδημίες ανέφερε ότι, “απαιτείται η δημιουργία ενός προπονητικού πλάνου για όλες τις ακαδημίες και τήρηση αυτού”.