Super League: Η κόντρα Μπέου-Κούγια με τα μάτια ενός πρώην κόουτς της Ξάνθης που έχει συνεργαστεί και με τους δυο

Για τη σημαντική κόντρα παραμονής μεταξύ ΑΕΛ και ΝΠΣ Βόλου μίλησε ο έμπειρος προπονητής, Σάκης Τσιώλης στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αλλωστε ο πρώην κόουτς της Ξάνθης έχει συνεργαστεί και με τον Αχιλλέα Μπέο, αλλά και με τον Αλέξη Κούγια και τους γνωρίζει πολύ καλά.

Αναλυτικά είπε για Μπέο – Κούγια: «Όταν κερδίζεις, περνάς καλά και με τους δύο. Όταν χάνεις, είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο Μπέος είναι εκεί μέσα στην εβδομάδα, έχει περισσότερο χρόνο με τον παίκτη. Ο Κούγιας είναι ένας άνθρωπος που θα είναι εκεί μόνο την Κυριακή λόγω των υποχρεώσεών του. Ο Μπέος έχει μια έντονη προσωπικότητα και το δείχνει».

Οσο για το τι θα γίνει από αγωνιστικής πλευράς στο ματς Βόλου – ΑΕΛ ανέφερε: «Έχει προτεραιότητα η ομάδα που παίζει τη ζωή της. Η Λάρισα, δηλαδή. Έχει προετοιμαστεί για αυτό το ντέρμπι. Η Λάρισα θα είναι πιο συγκεντρωμένη και με στόχο τη νίκη. Σαν ομάδα ο Βόλος έχει ένα καλό υλικό που πιστεύω ότι μπορεί να έμπαινε στην πρώτη πεντάδα. Αν ο Ατρόμητος χάσει από τον Παναιτωλικό δεν θα έχει τίποτα σημασία όμως».