Νέο βίντεο – ντοκουμέντο με «μπράβους» του Ιωνικού να δέρνουν μέσα στην Ξάνθη τον οδηγό του ασθενοφόρου

Η ιστοσελίδα to10 που απηχεί τις θέσεις της πλευράς Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσιοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο από το γήπεδο των Πηγαδίων της Ξανθης, όπου όπως αναφέρεται, εικονίζονται μπράβοι του προέδρου του Ιωνικού που ξυλοφορτώνουν τον οδηγό του ασθενοφόρου του αγωώνα.

Το δημοσίευμα έρχεται λίγες ώρες πριν το κρίσιμο Ιωνικός – Ξάνθη για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, που εν πολλοίς θα κρίνει ποια από τις δυο ομάδες θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Παρακάτω αναδημοσιεύεται το πλήρες κείμενο από την ιστοσελίδα to10 αλλά και το βίντεο – ντοκουμέντο που φέρνει στο προσκήνιο της επικαιρότητας σε αυτήν την χρονική συγκυρία η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Το άρθρο από to10 έχει ως εξής:

Με μπροστάρη τον πρόεδρο του Ιωνικού, Γιάννη Τσιριγώτη, οι μπράβοι της «αερο- πουλμανομεταφερόμενης Ταξιαρχίας» δεν «μασάνε» ούτε από εκτός έδρας αγώνες, ούτε από αστυνομία, ούτε από νόμους, απολαμβάνοντας μια εξοργιστική ιδιότυπη ασυλία.

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον εκτός έδρας αγώνα του Ιωνικού στην Ξάνθη, ο τραμπούκος πρόεδρος με τους» μαύρους» μπράβους σηκώνονται μαζικά από την κερκίδα και κινούνται απειλητικά εναντίον ενός. Ένα «μπουλούκι» που δεν κρύβει τις άγριες διαθέσεις του, που δείχνει αποφασισμένο να χτυπήσει, να τραμπουκίσει περνά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Και όταν συμβαίνουν όλα αυτά στην Ξάνθη , αύριο στις 14.45 τι θα γίνει στον επαναληπτικό αγώνα στην έδρα του Ιωνικού;

Και όταν ο κυνηγημένος από τον πρόεδρο του Ιωνικού φεύγει από της πλαϊνή πόρτα, εκείνος στρέφεται εναντίον του ηλικιωμένου οδηγού του ασθενοφόρου. Ο οδηγός διαισθανόμενος το τυφλό μένος του τραμπούκου προέδρου προσπαθεί να απομακρυνθεί και να βγει εκτός γηπέδου.

Ο Τσιριγώτης, όπως φαίνεται στο βίντεο, όταν τον φτάνει, του ρίχνει μια «κατραπακιά», αδιαφορώντας για το ότι ο άνθρωπος είναι εκεί για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αν χρειαστεί σε τραυματισμό ακόμη και δικού του μέλους της αποστολής. Δεν σκέφτηκε ότι ο άνθρωπος πήγε να βγάλει ένα μεροκάματο, ίσως γιατί τα δικά του λεφτά βγαίνουν εύκολα και όχι στο φως. Τα πρωτοπαλίκαρά του, ντυμένα στα μαύρα ακολουθούν τον «μεγάλο ηγέτη- τραμπούκο» για να δείρουν, παραβιάζοντας κάθε νόμο, αθλητικό κανονισμό και υγειονομικές διατάξεις.

Πάλι το «σύστημα» Τσιριγώτη έχει καταφέρει να τους μεταφέρει εκτός Αθηνών και να τους εμφανίσει ως παράγοντες της ομάδας, παραβιάζοντας τους κανόνες και τα μέτρα για απαγόρευση μετακινήσεων. Κανείς δεν τους ελέγχει. Όποιον θέλει ο πρόεδρος τον δηλώνει ως μέλος της Διοίκησης ή παράγοντα απαραίτητο για την ομάδα;

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε μετά το σάλο που είχε προκαλέσει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με βίντεο από την έφοδο των τραμπούκων του Τσιριγώτη στα Χανιά ότι την ευθύνη για τις εγκρίσεις των μετακινήσεων έχει η διοργανώτρια αρχή και η γραμματεία Αθλητισμού και πως θα εισηγηθεί την αναστολή του πρωταθλήματος καθώς διαπιστώνει ουσιαστικά και ο ίδιος ότι δεν τηρούνται οι υγειονομικοί κανόνες.

«Οι λίστες εγκρίνονται από τον υπεύθυνο ασφάλειας της διοργανώτριας Αρχής και κοινοποιούνται στις κατά τόπο αρμόδιες Αστυνομικές Διευθύνσεις. H Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ενημερώνεται για το πρόγραμμα των αγώνων, ενώ της κοινοποιούνται μόνο οι ιατρικές βεβαιώσεις σχετικά με τα αρνητικά PCR tests των αποστολών των ομάδων», αναφέρει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Οι… μαύροι «τραμπούκοι» του υπακούουν μόνο σε ένα νόμο. Του τσαμπουκά, του ξυλοδαρμού και της βίας. Πού λόγος για αθλητισμό ή και πρωταθλητισμό, σεβασμό στον αντίπαλο; Η «ζούγκλα του Τσιριγώτη» είναι το βασίλειο τους. Ο πρόεδρος της SL2, Λεγωμίδας Λεουτσάκος εγκρίνει τις μετακινήσεις του «κολλητού» Τσιριγώτη και των «μαύρων» του.

Και η αστυνομία, ανύπαρκτη. Ούτε τους Ξανθιώτες, μέσα την έδρα τους δεν μπόρεσε να προστατεύσει. Έστω, για την τιμή των όπλων να κάνει μια αναφορά.

Στο βίντεο φαίνονται και άνδρες με διακριτικά τα οποία μοιάζουν με της αστυνομίας. Είναι αστυνομικοί της φρουράς του, που ακολουθούν;

Αν ναι, τότε η δουλειά τους είναι να τον προστατεύουν και όχι να κλείνουν τα μάτια σε τυχόν παράνομες πράξεις.

Άραγε, ο πρόεδρος της Super League 2 , Λεουτσάκος, αστυνομικός το επάγγελμα, πώς βλέπει την παραβίαση των νόμων, πώς προστατεύει το ποδόσφαιρο και τη Λίγκα του;

Ο Λεουτσάκος, που δεν είναι ιδιοκτήτης ομάδας, τα γνωρίζει όλα αυτά τα απαράδεκτα που εκθέτουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και σε πολλά έχει βάλει το χεράκι του; Όμως, οι εκλεκτικές φιλίες και συμμαχίες του –και με τον Τσιριγώτη-, εκθέτουν τελικά τον ίδιο. Εκτός από τον προσωπικό εξευτελισμό, ευτελίζεται το άθλημα και η Super League 2. Oι συμμαχίες με μπράβους, παρανομίες, στοιχηματζήδες δεν φέρνουν ποτέ καλά μαντάτα.

Ο Λεουτσάκος φέρεται να συνεργάζεται με έναν παλιό γνώριμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, γνωστό για το κατά καιρούς… ενδιαφέρον του για τις εκλογές σε διάφορες ΕΠΣ, δηλαδή τις εκλογές το αποτέλεσμα των οποίων καθορίζει τη διοίκηση της ΕΠΟ, και ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργάζεται για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως κλητήρας στην ΕΠΟ, προτού ανελιχθεί ταχύτατα σε μεγαλοστέλεχος εκτελώντας ακόμη και χρέη οδηγού του Βασίλη Γκαγκάτση.

Άραγε, μετά και από αυτό το βίντεο ο υφυπουργός Αυγενάκης που έχει καταπιεί τη γλώσσα τους τι θα κάνει; Θα αφήσει τους τραμπούκους, ενόψει και του αυριανού αγώνα της Ξάνθης μέσα στο γήπεδο του Ιωνικού να δρουν ανενόχλητοι;

Οκ. Λεουτσάκος θα δώσει τις λίστες των μεταφερόμενων του Τσιριγώτη για να δούμε πως και πόση σχέση έχουν με την ομάδα ή με το κοινό ποινικό δίκαιο;

ΟΙ κ. Χρυσοχοΐδης και Οικονόμου πως θα αφήσουν ανενόχλητο τον κ. Τσιριγώτη και τους τραμπούκους να τρομοκρατούν τους αντιπάλους τους και να βιαιοπραγούν;