Βίοι παράλληλοι για τις ομάδες του Μπιλ Πάπας σε Ξάνθη και Σίδνεϊ! Παίζουν με τους πρωτοπόρους και χτυπούν κορυφή με νίκη την Κυριακή

Σερί τεσσάρων νικών τρέχει η Σίντνεϊ Ολίμπικ, ομάδα στην οποια είναι πρόεδρος ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Ξάνθης Μπιλ Πάπας, στις επίσημες διοργανώσεις στην Αυστραλία.

Μετά το εμφατικό εκτός έδρας 13-0 επί της Γκράνβιλ Ρέιτζ για τον τέταρτο γύρο της προκαταρκτικής φάσης του Κυπέλλου Νέας Νότιας Ουαλίας, ακολούθησε εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί των Νορθμπριτζ Μπουλς για το πρωτάθλημα. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σιντνεϊ Ολίμπικ επικράτησε εκτός έδρας τω Σαδερλαντ Σαρκς με 3-2 ενώ την Τετάρτη είχαμε νέα θριαμβευτική εμφάνιση για το κύπελλο και συγκεκριμένα εκτός έδρας νίκη-πρόκριση με 3-1 επί των Μέναι Χοκς.

Ετσι η ομογενειακή ομάδα του Μπιλ Πάπας στην Αυστραλία έχει πετύχει να προκριθεί στον έκτο γύρο του κυπέλλου της περιφέρειας της Νέας Νότιας Ουαλίας ενώ στο πρωτάθλημα ο σύλλογος φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς αλλά μόλις τρεις μακριά από την κορυφή. Επόμενο παιχνίδι για την Σίντνει Ολίμπικ το πρωί της Κυριακής (ωρα Ελλάδος) στην έδρα της με την πρωτοπόρο Μπλακτάουν Σίτι, σε… βίους παράλληλους με το ματς του Ιωνικού με την Ξάνθη.

Αν οι ομάδες του Μπιλ Πάπας κερδίσουν, προσπερνούν τους αντιπάλους τους στην κορυφή της βαθμολογίας. Η διαφορά είναι ότι στην περίπτωση της Ξάνθης φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος ενώ σε αυτό της Αυστραλίας είμαστε ακόμα στην μέση, αφού την Κυριακή απλά θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος…