«Μας επηρέασε ο τραυματισμός, θέμα για την παραμονή μετά την ήττα» η εκτίμηση Χαριτόπουλου

Στον τραυματισμό που άλλαξε τα σχέδια και τις ισορροπίες απέδωσε ο προπονητής της Ελπίδας Σαπών Βασίλης Χαριτόπουλος την ήττα της ομάδας του από την ΑΕ Ευόσμου στα Διαβατά.

Πρόσθεσε ότι πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι μετά από αυτήν την ήττα γίνονται πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του όσον αφορά την παραμονή, αλλά θα παλέψει η Ελπίδα Σαπών μέχρι τέλους.

«Καθοριστικός ήταν ο τραυματισμός που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Μέχρι εκείνο το σημείο ελέγχαμε τον αγώνα και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Στην αρχη του δευτερου ημιχρόνου δεχτήκαμε το σπάνιο αυτό όμορφο τέρμα με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να αντιδράσουμε και φύγαμε χωρίς να πάρουμε τίποτα. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, αλλά κερδίζει αυτός που θα βάλει την μπάλα στα δίχτυα», σχολίασε αρχικά ο κόουτς της εκπροσώπου της ΕΠΣ Θράκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σε σχέση με την συνέχεια, ο Βασίλης Χαριτόπουλος ανέφερε: «Μετά την ήττα αυτή υπάρχει για την ομάδα μου μεγάλο θέμα για την παραμονή. Είναι μικρής διάρκειας πρωτάθλημα με αγώνες χωρίς επαναληπτικούς, όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική. Ελπίζω η δικιά μου ομάδα να είναι σε αυτές που θα σωθούν. Εχουμε καλό σύνολο, μας λείπουν όμως τα αποτελέσματα για να πάρουμε ψυχολογία».