Καυγάδισε στην προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της χρονιάς ο Μανώλης Μπέρτος

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει αύριο τον Βόλο εκτός έδρας στο θεσσαλικό ντέρμπι της χρονιάς για την ομάδα Μανώλη Μπέρτου, που σε περίπτωση ήττας θα υποβιβαστεί μαθηματικά στην SL2.

Παρ’ όλα αυτά, ο ξανθιώτης έμπειρος ακραίος οπισθοφύλακας δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ του Metrosport πήρε μέρος σε καυγαδάκι στην προπόνηση, ο Τζανλούκα Φέστα δεν του έδωσε άφεση και αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Μάλιστα το θεσσαλικό αθλητικό site Regista αναφέρει ότι ενδεχομένως να είναι και εκτός ομάδας. «Ο Τζιανλούκα Φέστα δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σπαρβ, Γκράουρ, Νούνιτς και Γλυνό, Μπάγιτς και Μιχαήλ ως γνωστόν δεν υπολογίζονται, ενώ εκτός ομάδας φαίνεται πως είναι πλέον και οι Μπεν Χατίρα, Μιλοσάβλιεβιτς, Καρανίκας και Μπέρτος!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

H αποστολή της ΑΕΛ για τον Βόλο: Νάγκι, Σουλούκος, Ηλιάδης, Γιακιμόφσκι, Μαϊδανός, Γρηγορόπουλος, Χουσίνο, Γκοτζαμανίδης, Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Στίφλερ, Χαλάτσης, Ακούνια, Πινακάς, Νικολιάς, Ντουρμισάι, Δάκτυλας, Μουκαντζό, Ζαχαράκης