Επιστολή του δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη σε Χρυσοχοΐδη, αρχηγό ΕΛΑΣ, Αυγενάκη και Μαυρωτά για το ματς της Νίκαιας

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης λίγες ώρες πριν τον σημαντικό αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ξάνθης στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης της Νίκαιας, έκανε παρέμβαση ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Μετά τα όσα κατήγγειλε η ΠΑΕ Ξάνθη στην Ρόδο, ο Τσέπελης απέστειλε επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, στο υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά.

Στην επιστολή Τσέπελη αναφέρονται τα εξής:

«Παρόλο που θεωρούμε ότι η ομάδα του Ιωνικού δεν υιοθετεί πρακτικές αντιαθλητικής συμπεριφοράς, βίας και εξωγηπεδικής παράνομης συμπεριφοράς, ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προαναγγέλλονται τέτοιου είδους δράσεις.
Η λήψη μέτρων, για την ασφαλή μετάβαση, διαμονή στην Αθήνα και παραμονή στο γήπεδο της ομάδας της Ξάνθης, όπως και για την πιστή εφαρμογή και τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου με πρόσβαση μόνο όσων έχουν το δικαίωμα να εισέρχονται και να βρίσκονται στην αθλητική εγκατάσταση κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, είναι αυτονόητη ενέργεια, σε μια ευνομούμενη πολιτεία, που επιβάλει το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.