Χωρίς τον Κώστα Τσαλίκη θα πάει στην Νίκαια ο ΑΟΞ – Τιμωρήθηκε λόγω… καρτών

Μπορεί το μεσημέρι της Παρασκευής ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ξάνθη Ανέστης Τσετινές να δήλωνε ότι η ομάδα έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα πάει απόλυτα προστατευμένη στη Νίκαια για το ντέρμπι κορυφής με τον Ιωνικό, ωστόσο δεν θα έχει κοντά της τον τιμ μάνατζερ και άνθρωπο για αυτές τις δύσκολες αποστολές Κώστα Τσαλίκη.

Ο Τσαλίκης δέχθηκε κίτρινη κάρτα την Τετάρτη στην επεισοδιακή αναμέτρηση της Ρόδου, μετά την οποία πήγε ως γνωστόν και έκανε την γνωστή καταγγελία για τους τραμπουκισμούς και τα τρυπημένα μπουκαλάκια με νερό. Αυτή είναι η τέταρτη κάρτα που δέχεται από την έναρξη του πρωταθλήματος και κατά συνέπεια τιμωρείται με μία αγωνιστική.

Ενώ ωστόσο για τους ποδοσφαιριστές ισχύει ως γνωστόν η δυνατότητα επιλογής του αγώνα που θα εκτιθεί η ποινή μεταξύ των τεσσάρων επόμενων αναμετρήσεων της ομάδας, από την διοργανώτρια αρχή διευκρινίζεται ότι στα πλέι οφ η πειθαρχική τιμωρία έχει άμεση εφαρμογή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Κώστας Τσαλίκης θα οφείλει να απουσιάσει από τον πάγκο και τον αγωνιστικό χώρο στον κρίσιμο αγώνα της Νίκαιας, καθώς λόγω της συμπλήρωσης τεσσάρων καρτών τιμωρείται με μία αγωνιστική η οποία θα έχει άμεση εφαρμογή.