Συνελήφθη στην Δράμα και κρατείται στις φυλακές ο Απόστολος Πετράκης! Ξεκίνησε απεργία πείνας

Στις φυλακές Νικηφόρου Δράμας κρατείται εδώ και μία εβδομάδα ο φερόμενος πρώην ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας Απόστολος Πετράκης (ο οποίος είχε κάνει το ντεμπούτο του ως ιδιοκτήτης στο φιλικό με την Αλεξανδρούπολη στο “Φώτης Κοσμάς”, από όπου και η φωτογραφία).

Σύμφωνα με το μπλογκ του Κυριάκου Θωμαΐδη dikisports, «συνελήφθη για παραβίαση περιοριστικών όρων, καθώς είχε υποχρέωση παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου Κρήτης λόγω της οκταετούς καταδίκης του για την υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου».

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έδινε το “παρών” στο Α.Τ. Δράμας, στο πνεύμα του νόμου που προβλέπει παρουσϊα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Μάλιστα από την Τετάρτη άρχισε απεργία πείνας σε ένδειξη διαμαρτυρίας. 

Αναπάντητο μένει το γιατί ήταν στην Δράμα, από την στιγμή που όπως ο ίδιος έχει πει αλλά και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, δεν έχει καμία εμπλοκή με την συγκεκριμένη ομάδα. Λόγω της εμπλοκής Πετράκη η ΕΕΑ δεν έδωσε ποτέ άδεια συμμετοχής της Δόξας στο πρωτάθλημα της SL2, ωστόσο αυτή απετεύχθη χάρη σε προσωρινή διαταγή της διοικητικής δικαιοσύνης.