«Κορυφαία στιγμή μου το νταμπλ με τον Ολυμπιακό – Είμαι ευτυχισμένος στην Ξάνθη» δήλωσε ο αρχηγός του ΑΟΞ Τάσος Παπάζογλου

Ο αρχηγός του ΑΟΞ Τάσος Παπάζογλου απάντησε σε μερικά από τα ερωτήματα των φίλων της ομάδας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε για τον στόχο της ανόδου (eείχε τονίσει και στο πρόσφατο παρελθόν ότι πιστεύει στην πρώτη θέση), την σπουδαιότερη στιγμή στην καριέρα του, το πόσο σημαντικό είναι να φοράει το περιβραχιόνιο της ομάδας, αλλά και το μέλλον του στον σύλλογο.

Για το αν ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός απάντησε: «Φυσικά και είναι εφικτός. Βρισκόμαστε σε κοντινή απόσταση από τους πρώτους της βαθμολογίας, υπάρχουν ακόμη παινχίδια και στο τέλος να πάρουμε το εισητήριο της ανόδου.»

Στην ερώτηση για την κορυφαία στιγμή της καριέρας του ανέφερε: «Η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και Κυπέλλου το 2011-12 με τον Ολυμπιακό.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε μετά από σχετική ερώτηση για το πως αισθάνεται που είναι αρχηγός της Ξάνθης: «Ο ρόλος του αρχηγού είναι σημαντικός, καθώς φορώντας το περιβραχιόνιο εκπροσωπείς τους συμπαίκτες σου και αναλαμβάνεις τις ευθύνες που σου αναλογούν.»

Τέλος, απάντησε σχετικά με το αν θέλει να παραμείνει στην Ξάνθη και την επόμενη σεζόν, χωρίς αναμενόμενα να δώσει ξεκάθαρη απάντηση σε τόσο ευαίσθητο σημείο της σεζόν: «Η Ξάνθη προσφέρει στους ποδοσφαιριστές ένα υγιές περιβάλλον και όλες εκείνες τις συνθήκες, έτσι ώστε να συγκεντρωθώ αποκλειστικά σε αυτό που πρέπει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ και η οικογένειά μου να είμαστε ευτυχισμένοι.»