«Αξίζαμε περισσότερους βαθμούς στην Ξάνθη, τους πήραμε με Ιωνικό γιατί έχουμε περηφάνια» το σχόλιο του Νίκου Παπαδοπουλου

Ο άλλοτε παίκτης και προπονητής της Ξάνθης Νίκος Παπαδόπουλος από την στιγμή που ανέλαβε τα Χανιά σημειώνει μία εξαιρετική πορεία.

Την Τετάρτη πήρε μία σπουδαία νίκη στην έδρα των Χανίων η ομάδα του από τον πρωτοπόρο Ιωνικό και έπειτα από το ματς ο τεχνικός των Κρητών προχώρησε σε δηλώσεις όπου μεταξύ άλλων είπε τα παρακάτω:

«Ακουσα ότι τα Χανιά είναι αδιάφορα. Αυτή η λέξη στην Ελλάδα υπάρχει μόνο, να είσαι αδιάφορος. Για εμάς από τη στιγμή που υπάρχουν βαθμολογικές ελπίδες και πιθανότητες να κερδίσουμε κάτι, το οποίο το αξίζουμε θα συνεχίσουμε την προσπάθεια.
Και στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με τον Ιωνικό και στην Ξάνθη αξίζαμε περισσότερους βαθμούς, τους πήραμε σήμερα. Κοιτάμε στα επόμενα τρία παιχνίδια να μπορέσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς για να δούμε τι θα κάνουμε στο τέλος. Υπάρχουν πιθανότητες, έστω λίγες, αλλά εμείς θα τις διεκδικήσουμε. Εγινε ένα καλό παιχνίδι.
Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καταιγιστικοί όσον αφορά την κατοχή της μπάλας, ο αντίπαλος αναλώθηκε στο αμυντικό κομμάτι μόνο και παρ’ όλα αυτά είχε μία ευκαιρία, που μπορούσαμε να μείνουμε πίσω στο σκορ από μία στατική φάση, μία αναμπουμπούλα. Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό και έξυπνο παιχνίδι, με πολλή ποιότητα.
Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, για την ωραία εμφάνιση και για τη χαρά που έχουμε κι αυτοί και οι οικογένειές τους και όλος ο κόσμος.
Μετά από το ματς της Ξάνθης που όλοι νόμιζαν ότι τελειώσαμε και έχουμε μείνει εκτός είπα κάτι που με εκφράζει απόλυτα και θα το ξαναπώ, ζούμε σε ένα νησί το οποίο πάνω απ’ όλα θέλει να είναι περήφανο και εμείς αυτή την περηφάνια θα την κρατήσουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και θα δούμε τι θα έχουμε κάνει».