Αιχμές Κούγια για Θανάση Παπάζογλου στο περσινό ΑΕΛ-ΑΟΞ και την μεταγραφή του στην Ξάνθη

Αιχμές άφησε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας στην ομιλία του που είχε στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ, για τον επιθετικό της Ξάνθης Θανάση Παπάζογλου, που πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα της ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως ήταν επιλογή του Μιχάλη Γρηγορίου που του στοίχισε 90.000 ευρώ, ενώ άφησε υπόνοιες για τον περσινό τραυματισμό του στην προθέρμανση στην τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ και την ισοπαλία χωρίς σκορ της ΑΕΛ με τον ΑΟΞ στο AEL FC Arena, καθώς και το γεγονός πως λίγους μήνες μετά μεττεγράφηκε στην ομάδα της Θράκης.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Θανάσης Παπάζογλου ήταν μια από τις πολύ κακές μεταγραφές και επιλογή του Μιχάλη Γρηγορίου. Κόστισε 90.000 ευρώ πεταμένα λεφτά, ανάμεσα σε σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ που ξόδεψα για όλους τους παίκτες που μου ζήτησε».

Αργότερα επανήλθε στο θέμα και ανέφερε: «Στο τελευταίο παιχνίδι εμείς παίζαμε για την τιμή των όπλων. Θέλαμε να τους κερδίσουμε για να τους ρίξουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Βέβαια μετά τους άφησε “γυμνούς” ο Πανόπουλος και έπεσαν στα μπαράζ. Ο Θανάσης Παπάζογλου έπαθε θλάση στην προθέρμανση και λίγο καιρό μετά πήρε μεταγραφή στην Ξάνθη. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται.»