Super League: «Χ»αμένη ευκαιρία να πάρει την τρίποντη νίκη ο Μάντζιος κόντρα στον Ολυμπιακό

Μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο ο Άρης που έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η ομάδα του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Άκη Μάντζιου ήταν αυτή που προηγήθηκε, αυτή που έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για τη νίκη στο φινάλε, όμως και πάλι τελικά «έβγαλε» τα μάτια της μόνη της, μένοντας για τρίτο σερί εντός έδρας ντέρμπι χωρίς «τρίποντο». 

Ο δε αδιάφορος πρωταθλητής Ολυμπιακός του ξανθιώτη τεχνικού διευθυντή Βασίλη Τοροσίδη πήγε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες, είχε τον έλεγχο του αγώνα για 70 λεπτά και βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης στο 82′ με φανταστική ασίστ του Χασάν και γκολ του Φορτούνη, που είχαν περάσει ως αλλαγή.

Ο Άρης, ο οποίος είχε ανοίξει πολύ νωρίτερα το σκορ, μόλις στο 14′ μετά από διπλή προσπάθεια του Μάνου, έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει ξαναπάρει το προβάδισμα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, καθώς στο 88′ ο Τιάγκο Σίλβα έκανε πέναλτι-δώρο σε μια εξαιρετικά άτσαλη προσπάθεια, όμως ο Γκάμα έστειλε τη μπάλα έξω από από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τζολάκη.

Ένα λεπτό μετά, η ερυθρόλευκη άμυνα δεν λειτούργησε σωστά, όμως το πλασέ του Γκάμα εντός περιοχής πήγε δοκάρι και έξω. Κάπως έτσι έμεινε το 1-1 που ανεβάζει προς το παρόν τον Άρη στη 2η θέση με 59 βαθμούς, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο από τον ΠΑΟΚ που είναι στους 58 και κοντράρεται στις 21:30 στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.