LIVE από το Δημοτικό Στάδιο Ρόδου για την SL2: Διαγόρας – ΑΟ Ξάνθη και η υπόλοιπη 2η αγωνιστική των πλέι οφ

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη στον αγώνα Διαγόρας Ρόδου – ΑΟ Ξάνθη και παράλληλα θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη και στα υπόλοιπα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στον αγώνα της Ξάνθης στη Ρόδο με τον Διαγόρα για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ώρα 14:25 Μαζί με την αναμέτρηση της Ρόδου διεξάγονται ταυτόχρονα και οι άλλες δύο αναμετρήσεις των play off, Λεβαδειακός – Εργοτέλης και Χανιά – Ιωνικός.

Ώρα 14:29 Τα παιχνίδια σε Χανιά και Λειβαδιά είναι ιδιαιτέρως κομβικά, ενώ οποιαδήποτε απώλεια είναι… καλοδεχούμενη για τον ΑΟΞ, εφόσον φυσικά εκείνος επικρατήσει στη Ρόδο.

Ώρα 14:33 Η Ξάνθη προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τα Χανιά. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα έπεσε στην 3η θέση με 42 βαθμούς, δύο πίσω από τον 2ο Λεβαδειακό και πέντε πίσω από τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

Ώρα 14:38 Ο Διαγόρας Ρόδου προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη την περασμένη αγωνιστική. Βρίσκεται στην 6η θέση με 30 βαθμούς και δεν έχει ελπίδες για κάτι καλύτερο, αλλά απο μόνη της είναι επιτυχία η παρουσία του στα πλέι οφ.

Ώρα 14:41 Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας, που διεξήχθη στο ίδιο γήπεδο, ο Διαγόρας είχε επικρατήσει με 1-0 του ΑΟΞ.

Ώρα 14:45 Αυτό θα είναι το πέμπτο παιχνίδι του Μπάμπη Τεννέ κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου με τον οποίο μετρά ήδη τέσσερις νίκες και έχει ως στόχο να διατηρήσει το αήττητο. Η τελευταια ήταν πριν τρεις εβδομάδες στα Πηγάδια…

Ώρα 14:49 Η ομάδα της Ξάνθης επιδιώκει πάντως να φύγει νικήτρια από την Ρόδο μετά από 37 ολόκληρα χρόνια.

Ώρα 14:54 Στα τρία ματς έχουν διεξαχθεί με τον Διαγόρα στο νησί των Ιπποτών, όλα στο πλαίσιο της Β’ Εθνικής και ο απολογισμός είναι μια νίκη των Ροδιτών, μια νίκη των Ξανθιωτών, μια ισοπαλία και συνολικά τέρματα 1-1.

Ώρα 14:57 Συνολικά επτά είναι οι παίκτες που έχουν φορέσει τόσο την φανέλα της Ξάνθης όσο και αυτήν του Διαγόρα Ρόδου. Θυμηθείτε τα ονόματά τους με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:01 Με την αφορμή της αναμέτρησης με τον Διαγόρα Ρόδου το ThrakiSportS θυμήθηκε τον Διαγόρα της… Ξάνθης, την ομάδα του Διαγόρα Νέας Κεσσάνης που έκανε μεγάλη πορεία με δυο τίτλους και συμμετοχές στην Δ’ Εθνική το πρώτο μισό της δεκαετίας του ’90.

Ώρα 15:10 Το φαβορί της αναμέτρησης είναι η Ξάνθη σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες. Ο άσσος παίζεται στο 9.00 ενώ η ισοπαλία στο 4.15 και το διπλό μόλις στο 1.37.

Ώρα 15:13 Η ενδεκάδα του ΑΟΞ: Ίτσο, Παπάζογλου Τ, Πέτροβιτς, Τζούρμαν, Τσαμούρης, Μπριλάντε, Δημούτσος, Τάτος, Βέρκερ, Παπάζογλου Θ, Μικελτάτζε.

Ώρα 15:14 Η ενδεκάδα του Διαγόρα: Μπίντσης, Δημήτρουλας, Κωστούλας, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου, Σμυρλής, Γεωργίου, Μπαστακός.

Ώρα 15:15 Στον πάγκο για τον ΑΟΞ βρίσκονται οι: Μπέντο, Σχρόϊεν, Έλιοτ, Παντελιάδης, Σιατραβάνης, Ντίνας, Θυμιάνης, Έμπερτ και Καπνίδης

Ώρα 15:16 Ενώ, για τον Διαγόρα στον πάγκο βρίσκονται οι: Τσέλιος, Κονέ, Αλάεθ, Κοντοχρήστος, Τσιαντούλας, Λινάρδος, Νάτσης και Χότζα

Ώρα 15:17 Με τέσσερις πίσω στην άμυνα φαίνεται πως παρατάσσεται ο Μπάμπης Τεννές, ενώ θέση προωθημένου έχει ο σκόρερ στον προηγούμενο αγώνα με τα Χανιά Θανάσης Παπάζογλου

Ώρα 15:20 Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Μανώλης Σκουλάς από την Θεσσαλία με βοηθούς τους Μπαλτά (Αχαΐας) και Μποζατζίδη (Μακεδονίας) ενώ 4ος Διαιτητής ορίστηκε ο Φώτης Ντάουλας (Δυτ. Αττικής). Παρατηρητής θα είναι η Ελένη Λαμπαδάριου της ΕΠΣ Πειραιά.

Ώρα 15:22 Οι δύο ομάδες βρίσκονται στα αποδυτήρια, από όπου σε λίγα λεπτά θα κάνουν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του παιχνιδιού

Ώρα 15:27 Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες, μαζεύονται για όρκο νίκης… Όλα έτοιμα για την έναρξη.

1′ Σέντρα στην αναμέτρηση.

3′ Πολύ ψηλό το αρχικό σχήμα για τον Μπάμπη Τεννέ. Πέντε παίκτες είναι κοντά και περισσότερο από 1,90.

4′ Έχουν ξεκινήσει και οι αναμετρήσεις σε Λιβαδειά και Χανιά, στις οποίες θα έχετε άμεση ενημέρωση.

6′ Το γήπεδο στη Ρόδο δεν είναι και σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό δεν βοηθά ιδιαίτερα στο παινχίδι.

10′ Η Ξάνθη έχει την κατοχή όπως αναμενόταν στα πρώτα λεπτά.

15′ Συμπληρώθηκε το πρώτο τέταρτο στη Ρόδο χωρίς σκορ. Στο 0-0 και τα άλλα δύο παιχνίδια.

17′ Πρώτη πολύ καλή στιγμή για την Ξάνθη, με το σουτ του Μπριλάντε μετά την κεφαλιά-πάσα του Θ. Παπάζογλου να περνάει άουτ.

20′ Μεγάλη στιγμή για τον Διαγόρα να ανοίξει το σκορ, αφού το μακρινό σουτ του Δημήτρουλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ίτσο.

22′ Ο αέρας δεν είναι υπέρ της Ξάνθης, κάτι που το είχε αντιμετωπίσει και στο παινχίδι της κανονικής διάρκειας.

25′ Έχει ισορροπήσει το παινχίδι ο Διαγόρας στα τελευταία λεπτά.

28′ Κάποιοι φίλαθλοι των γηπεδούχων που έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στο γήπεδο προσπαθούν να ενισχύσουν την ομάδα τους με συνθήματα.

31′ Ο Διαγόρας έχει κερδίσει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Χωρίς τέρματα στα τρία παινχίδια των πλέι οφ μέχρι στιγμής.

35′ Αψιμαχία Δημούτσου με τον Γεωργίου. Αμφότεροι είδαν την κίτρινη κάρτα.

36′ Κίτρινη κάρτα στον Κώστα Τσαλίκη στον πάγκο της Ξάνθης για διαμαρτυρίες, για φάουλ που δώθηκε στον Τσαμούρη.

39′ Κίτρινη κάρτα στον Τάσο Παπάζογλου για μαρκάρισμα πάνω στον Γεωργίου.

45′ 3′ έξτρα χρόνος.

45+4′ Τέλος ημιχρόνου στη Ρόδο. Διαγόρας και Ξάνθη φεύγουν για τα αποδυτήρια χωρίς σκορ, έχοντας από μια καλή στιγμή η καθεμία, με τα σουτ του Μπριλάντε και Δημητρούλα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Διαγόρας Ρόδου – ΑΟ Ξάνθη 0-0.

Ώρα 16:25 Αποτελέσματα ημιχρόνου στα άλλα δύο παινχίδια: Λεβαδειακός – Εργοτέλης 0-0 και ΑΟ Χανιά – Ιωνικός Νίκαιας 0-0.

16:32 Επιστρέφει η Ξάνθη στον αγωνιστικό χώρο με δύο αλλαγές. Ο Παντελιάδης στη θέση του Τσαμούρη στο αριστερό άκρο της άμυνας, και ο Καπνίδης στη θέση του Δημούτσου.

46′ Σέντρα στο β’ μέρος.

46′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη να ανοίξει το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα, αλλά το σουτ του Μικελτάτζε πέρασε λίγο άουτ.

50′ Κίτρινη κάρτα στον Καρατάσιο για σκληρό μαρκάρισμα στον Τάτο.

53′ O Μικελτάτζε παίζει περισσότερο από αριστερά, ενώ ο Καπνίδης δεξιά.

55′ Ο αέρας είναι πλέον ευνοϊκός για την Ξάνθη.

61′ Συμπληρώθηκε μια ώρα παιχνιδιού, χωρίς σκορ στη Ρόδο και στα άλλα δύο παινχίδια.

65′ Κίτρινη κάρτα στον Καπνίδη για τράβηγμα εκτός φάσης.

67′ Άλλες δύο αλλαγές για την Ξάνθη. Ο Σιατραβάνης στη θέση του Πέτροβιτς και ο Ντίνας στη θέση του Τζούρμαν. Ο Τάσος Παπάζογλου θα γυρίσει σαν στόπερ με τον Βέρκερ.

68′ Γκολ για τα Χανιά που ανοίγουν το σκορ. ΑΟ Χανιά – Ιωνικός 1-0.

71′ Δυνατό σουτ του τάτου, μπλοκάρει εύκολα ο τερματοφύλαακς του Διαγόρα.

76′ Γκκοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Υπέροχη κεφαλιά του Καπνίδη ύστερα από το φάουλ του Τάτου. Διαγόρας – ΑΟ Ξάνθη 0-1

77′ Ανοίγει το σκορ και ο Εργοτέλης στη Λιβαδειά. Λεβαδειακός – Εργοτέλης 0-1

78′ Δυνατό σουτ του Τάτου, μπλοκάρει και πάλι ο κίπερ του Διαγόρα.

80′ Ιδανικά τα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή για την Ξάνθη που ξεπερνά τον Λεβαδειακό στην 2η θέση και μειώνει σε απόσταση βολής από Ιωνικο αν παραμείνουν μέχρι τέλους

85′ Τελική ευθεία στο ματς, η Ξάνθη θέλει να διαφυλάξει το πολύτιμο τρίποντο.

90′ 6′ έξτρα χρόνος.

90+7 Τέλος παινχιδιού στη Ρόδο. Η Ξάνθη πέρνει τεράστιας σημασίας τρίποντο με την εξαιρετική κεφαλιά του Αντώνη Καπνίδη, ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του τάτου, και σε συνδυασμό με τις ήττες Λεβαδειακού και Ιωνικού ανεβαίνει στην 2η θέση, ενώ είναι σε απόσταση βολής από την κορυφή. Τελικό αποτέλεσμα: Διαγόρας – ΑΟ Ξάνθη 0-1

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ…